Casale Paradiso zelenjavna paella, 300g.

Casale Paradiso povrtna paella

Povrtna paella za 4 osobe. Povrće je vlastite proizvodnje. Bez glutena, bez soli, veganska. Čisto kvalitetna. Bogata prirodnim okusima, idealna za obiteljski glavni obrok ili kao prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u veliku neprijanjajuću tavu i prelijte litrom vruće vode, ili povrtnog temeljca ako želite. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 žličice soli i počnite kuhati na srednjoj vatri. Kada mješavina počne ključati, smanjite toplinu na najmanje i pustite da se krčka, povremeno miješajući. Kuhajte otprilike 16-18 minuta. Kada voda ispari, rižoto je spreman. Kušajte! Ako ga ne smatrate dovoljno mekanim, dodajte još malo vruće vode i kuhajte dok ne postigne željenu teksturu. Maknite s vatre i po želji dodajte maslac i naribani parmezan da bude kremastiji. Dobro promiješajte i poslužite.

Rizoti i paelle Casale Paradiso su prirodni, isključivo sastavljeni od čistog Carnaroli riže i suhog povrća i bilja koje tvrtka uzgaja na vlastitim poljima. Rižoto ne sadrži konzervanse, aditive, umjetne arome i naravno bez glutena. Nema potrebe za pripremom, samo za vruću vodu, morsku sol i maslinovo ulje. Priprema traje 16-18 minuta. Bogat prirodnim okusima, idealan za obiteljski glavni obrok ili kao prilog. Može se konzumirati i od strane vegetarijanaca i onih koji slijede veganski način života.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Sastojci: Carnaroli riža 95% (riža podrijetlom iz Italije), sušeno povrće 4,95% (rajčica, paprika, grašak, artičoka, peršin, poriluk, mladi luk), niti šafrana.

Neto masa: 300g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:
Energetska vrijednost: 1465kJ/345kcal
Masti: 1,0g
od toga zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 74,0g
od toga šećeri: 0,1g
Bjelančevine: 7,8g
Vlakna: 4,0g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih na pakiranju. Molimo vas da se obratite našim kolegama za aktualne podatke o hranjivim vrijednostima!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi