Casale Paradiso šparoga rizoto 300g
Casale Paradiso šparoga rizoto 300g
5,24

Casale Paradiso šparoga rizoto 300g

Tikvasto rizoto Casale Paradiso

Tikvasto rizoto za 4 osobe. Povrće je vlastite proizvodnje. Bez glutena, bez soli, vegansko. Čisto kvalitetno. Bogato prirodnim okusima, idealno za obiteljski obrok ili kao prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u veliku neprianjajuću tavu i prelijte s 1 litrom vruće vode, po mogućnosti povrtnim temeljcem. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 čajne žličice soli, i počnite kuhati na srednjoj vatri. Kad mješavina počne kuhati, smanjite vatru i pustite da se pirja, povremeno miješajući. Kuhajte oko 16-18 minuta. Kad se voda upije, rizoto je spreman. Kušajte! Ako nije dovoljno mekan, dodajte malu količinu vruće vode i kuhajte dalje dok ne postigne željenu konzistenciju. Maknite s vatre i po želji dodajte maslac i ribani parmezan kako bi bilo kremastije. Dobro promiješajte i poslužite.

Casale Paradiso rizota i paella su prirodni, sadrže isključivo čisti Carnaroli rižu i sušeno povrće i bilje koje tvrtka uzgaja na vlastitim poljima. Rizoto ne sadrži konzervanse, aditive, arome i naravno, bez glutena. Nema potrebe za pripremom, samo kipućom vodom, morskom soli i maslinovim uljem. Priprema traje 16-18 minuta. Bogato prirodnim okusima, idealno za obiteljski obrok ili kao prilog. Pogodno za vegetarijance i osobe koje slijede veganski način života.
5,24
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Sastojci: Carnaroli riža 92% (porijeklo riže: Italija), sušena tikva 5,5%, sušeni luk, sušena mrkva, sušeni peršin, sušeni mladi luk.

Neto težina: 300 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:
Energija: 1396 kJ/329 kcal
Masti: 1,0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 70,0 g
od kojih šećeri: 0,3 g
Bjelančevine: 7,4 g
Vlakna: 3,8 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati od navedenih na pakiranju. Molimo vas da se raspitate o stvarnim vrijednostima od naših kolega!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi