Casale Paradiso mediteransko rižoto 300g
Casale Paradiso mediteransko rižoto 300g
4,95

Casale Paradiso mediteransko rižoto 300g

Casale Paradiso mediteransko rižoto

Mediteransko rižoto za 4 osobe. Bez glutena, bez soli, vegansko. Obogaćeno prirodnim okusima, idealno za obiteljski obrok ili kao prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u veliku ljepljivu tavu i prelijte s 1 litrom vruće vode ili povrtnog temeljca. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 žličice soli i počnite kuhati na srednjoj vatri. Kada smjesa počne bubriti, smanjite vatru na nisku razinu i pustite da se pirja, povremeno miješajući. Kuhajte oko 16-18 minuta. Kada se voda upije, rižoto je spreman. Probajte! Ako ga ne smatrate dovoljno mekanim, dodajte malu količinu vruće vode i kuhajte dalje dok ne postigne željenu konzistenciju. Maknite s vatre i po želji dodajte maslac i naribani parmezan da bude kremastiji. Dobro promiješajte i poslužite.

Casale Paradiso rižota i paella su prirodni proizvodi, sadrže isključivo čisti rižu Carnaroli i sušeno povrće i bilje uzgojeno na vlastitim poljima tvrtke. Rižota ne sadrži konzervanse, aditive, arome i naravno, ne sadrži gluten. Nije potrebna priprema, samo kipuća voda, morska sol i maslinovo ulje. Kuhanje traje 16-18 minuta. Obogaćeno prirodnim okusima, idealno za obiteljski obrok ili kao prilog. Pogodno za vegetarijance i osobe koje slijede veganski način života.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Sastojci: Carnaroli riža 95% (podrijetlo riže: Italija), sušeno povrće 5% (papar, mrkva, luk, tikvica, patlidžan, mladi luk, peršin, bosiljak).

Neto težina: 300g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1469kJ/346kcal
Masti: 1,0g
od toga zasićene masti: 0g
Ugljikohidrati: 74,5g
od toga šećeri: 0,1g
Bjelančevine: 8,0g
Vlakna: 4,0g
Sol: 0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Trenutni podaci o hranjivoj vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo da se za trenutne podatke o hranjivoj vrijednosti obratite našim kolegama!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi