Casale Paradiso četiri sira rižoto 300g
Casale Paradiso četiri sira rižoto 300g
5,83

Casale Paradiso četiri sira rižoto 300g

Casale Paradiso četiri sira rižoto

Četiri sira rižoto za 4 osobe. Bez glutena, bez soli, lakto-vegetarijansko jelo. Bogato prirodno začinjeno, idealno kao obiteljski obrok ili prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj paketa u veliku neprianjajuću tavu i prelijte sa 1 litrom vruće vode ili povrtnog temeljca. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 čajne žličice soli i počnite kuhati na srednje jakoj vatri. Kad smjesa počne ključati, smanjite vatru na najmanju razinu i pustite da se krčka, povremeno miješajući. Kuhajte oko 16-18 minuta. Kad voda upije, rižoto je spreman. Probajte! Ako nije dovoljno mekan, dodajte malu količinu vruće vode i kuhajte dalje dok ne postigne željenu konzistenciju. Maknite s vatre i po želji dodajte maslac i naribani parmezan kako biste dobili kremastiju teksturu. Dobro promiješajte i poslužite.

Casale Paradiso rižoti i paelle su prirodni, sastavljeni isključivo od čistog Carnaroli riža i sušenih povrća i bilja koje tvrtka uzgaja na vlastitom zemljištu. Rižoto ne sadrži konzervanse, aditive, umjetne arome i naravno, ne sadrži gluten. Nema potrebe za pripremom, samo trebate vruću vodu, morsku sol i maslinovo ulje. Potrebno je kuhati 16-18 minuta. Bogat prirodnim okusima, idealan kao obiteljski obrok ili prilog. Pogodan i za vegetarijance i lakto-vegetarijance.
5,83
Nagradni kupon: 0,12 €
Detalji
SASTOJCI: Carnaroli Riža 92,5% (podrijetlo riže: Italija), sušeni gorgonzola 1,8%, sušeni mozzarella 1,8%, sušeni edami 1,8%, sušeni pecorino Romano 1,8%, sušeni lukovac, sušeni peršin.

Neto težina: 300g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:
Energija: 1519kJ/358kcal
Masti: 2,8g
od kojih zasićene masti: 1,2g
Ugljikohidrati: 72g
od kojih šećeri: 0,1g
Bjelančevine: 9,5g
Vlakna: 3,8g
Sol: 0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo vas da se za aktualne vrijednosti obratite našim suradnicima!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi