My Instant Pasta orzo tjestenina s umakom arrabiata, 70g
My Instant Pasta orzo tjestenina s umakom arrabiata, 70g
2,04

My Instant Pasta orzo tjestenina s umakom arrabiata, 70g

My Instant Pasta orzo tjestenina s umakom arrabiata

Cilj talijanske kuhinje je unijeti sjaj u dan. Arrabbiata je začinjeni umak za tjesteninu koji je obično karakterističan za grad Rim i regiju Lacij.

PRIPREMA:
1. Sa kipućom vodom: Protresite sadržaj čaše, uklonite poklopac i prelijte kipućom vodom do vidljive crte unutar čaše. Dobro promiješajte, zatvorite poklopcem i pričekajte 4-5 minuta. Zatim još jednom dobro promiješajte i tjestenina je spremna za konzumaciju.
2. U mikrovalnoj pećnici: Protresite sadržaj čaše, uklonite poklopac i prelijte hladnom vodom do vidljive crte unutar čaše. Dobro promiješajte, a zatim zagrijte u mikrovalnoj pećnici na 700 W (srednja snaga) 3,5 minute. Dobro promiješajte, pričekajte minutu i tjestenina je spremna za konzumaciju.

My Instant Pasta je tjestenina koja odgovara domaćoj pripremi i može se konzumirati bilo gdje. Zahvaljujući izvrsnim sastojcima My Instant Pasta pruža uravnotežen i ukusan, 100% talijanski doživljaj i kvalitetan obrok. Kvalitetu garantiraju premium pšenično brašno i tradicionalni talijanski recepti. Ne koristi se palmino ulje u pripremi. My Instant Pasta se lako priprema s kipućom vodom ili u mikrovalnoj pećnici. Priprema traje samo nekoliko minuta. Pakiranje je lako reciklirati, plastično i papirnato.
Kvaliteta obilnog umaka čini svaku čašu jedinstvenom i kremastom, pružajući pravi užitak s My Instant Pasta. Umak se priprema isključivo od začina i začinskog bilja, bez palminog ulja! Proizvod ne sadrži konzervanse niti umjetne boje. Sirevi su pažljivo odabrani kako bi se postigao najfiniji okus.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci: Tjestenina 71,4% (durum pšenica, pšenično brašno, voda), rajčica 12,6%, krumpirov škrob, šećer, sol, luk, crvena kalifornijska paprika, tapiokin škrob, češnjak, maltodekstrin, prirodne arome čilija 0,2%, ekstrakt kvasca, ljekovito i začinsko bilje. Može sadržavati jaja, soju, mlijeko, orašaste plodove, senf.

Neto težina: 70g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1481kJ/349kcal
Masti: 0,7g (od toga zasićene masne kiseline: 0,1g)
Ugljikohidrati: 72g (od toga šećeri: 12g)
Bjelančevine: 11g
Vlakna: 4,9g
Sol: 2,2g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Trenutne vrijednosti na ambalaži mogu odstupati od navedenih ovdje. Molimo da se za trenutne vrijednosti informirate kod naših kolega!
Slični proizvodi