My Instant Pasta orsota tjestenina s carbonara umakom, 70g
My Instant Pasta orsota tjestenina s carbonara umakom, 70g
2,04

My Instant Pasta orsota tjestenina s carbonara umakom, 70g

My Instant Pasta orzo tjestenina s carbonara umakom

Ovo je ikonično jelo talijanske tradicije, koje mu pravi karakter daju dimljena slanina i vrhnje.

PRIPREMA:
1. S kipućom vodom: Protresite sadržaj čaše, uklonite foliju s vrha, a zatim do ruba čaše prelijte kipućom vodom. Dobro promiješajte, poklopite i pričekajte 4-5 minuta. Nakon toga još jednom dobro promiješajte, i tjestenina je spremna za konzumaciju.
2. U mikrovalnoj pećnici: Protresite sadržaj čaše, uklonite foliju s vrha, a zatim do ruba čaše prelijte hladnom vodom. Dobro promiješajte, zatim stavite u mikrovalnu pećnicu na 700W (srednje jakost) i zagrijavajte 3,5 minute. Dobro promiješajte, pričekajte minutu i tjestenina je spremna za konzumaciju.

My Instant Pasta je tjestenina koja odgovara domaćoj pripremi i može se konzumirati bilo gdje. Zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima, My Instant Pasta nudi uravnotežen i ukusan okus, pružajući 100% talijansko iskustvo i kvalitetan obrok. Kvaliteta je zajamčena premium pšeničnim brašnom i tradicionalnim talijanskim receptima. Pri pripremi se ne koristi palmino ulje. My Instant Pasta se jednostavno može pripremiti kipućom vodom ili u mikrovalnoj pećnici. Za pripremu je potrebno samo nekoliko minuta. Pakiranje je lako reciklirati, plastika i papir.
Obilatost umaka čini svaku šalicu My Instant Paste posebnom i kremastom. Umak se priprema isključivo od začina i začinskih biljaka, bez palminog ulja! Proizvod ne sadrži konzervanse i umjetne boje. Sir se pažljivo bira kako bi se postigao najfiniji okus.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
SASTOJCI: Tjestenina 71,4% (durum pšenično brašno, voda), krumpirov škrob, prašak od sira 5,2%, slanina 4,3% (slanina, rižin škrob, sol, aroma), sirutka, sol, sušeni žumanjci 1,7%, vrhnje, dimljeni okus, prirodne arome (sadrži mliječne sastojke), ekstrakt kvasca, luk, začini, maltodekstrin, dekstroza. Može sadržavati soju, orašaste plodove, gorušicu.

Neto težina: 70g

Prosječne hranjive vrijednosti u 100g proizvoda:
Energija: 1619kJ / 383kcal
Masti: 6,7g
od kojih zasićene masne kiseline: 2,7g
Ugljikohidrati: 66g
od kojih šećeri: 5,4g
Bjelančevine: 14g
Vlakna: 2,7g
Sol: 3,6g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne informacije o hranjivim vrijednostima mogu se razlikovati od onih navedenih na ambalaži. Molimo, upitajte naše kolege za trenutne podatke o hranjivoj vrijednosti!
Slični proizvodi