My Instant Pasta orzo s sirovim umakom 70g
My Instant Pasta orzo s sirovim umakom 70g
2,04

My Instant Pasta orzo s sirovim umakom 70g

My Instant Pasta orzo s kremastim i uzbudljivim sirom u "svakodnevnoj tjestenini". Neodoljivo.

PRIPREMA:

S kipućom vodom: Protresite sadržaj čaše, uklonite foliju i ulijte kipuću vodu do vidljive crte unutar čaše. Dobro promiješajte, pokrijte i pričekajte 4-5 minuta. Zatim ponovno dobro promiješajte i tjestenina je spremna za konzumaciju.
U mikrovalnoj pećnici: Protresite sadržaj čaše, uklonite foliju i ulijte hladnu vodu do vidljive crte unutar čaše. Dobro promiješajte, a zatim zagrijte u mikrovalnoj pećnici na 700 W (srednja razina) 3,5 minute. Dobro promiješajte, pričekajte jedan minut i tjestenina je spremna za konzumaciju.

My Instant Pasta je tjestenina koja se može jesti bilo gdje, a odgovara kućnoj pripremi. Zahvaljujući visokokvalitetnim sastojcima, My Instant Pasta nudi uravnotežen i ukusan okus, pružajući 100% talijansko iskustvo i kvalitetnu hranu. Kvaliteta je zajamčena premium pšeničnim brašnom i tradicionalnim talijanskim receptima. U pripremi se ne koriste palmino ulje. My Instant Pasta može se jednostavno pripremiti s kipućom vodom ili u mikrovalnoj pećnici. Priprema traje samo nekoliko minuta. Ambalaža se lako može reciklirati, plastična i papirnata.
Bogatost umaka čini svaku čašu My Instant Paste jedinstvenom i kremastom. Umak se priprema isključivo od začina i bilja, bez palminog ulja! Proizvod ne sadrži konzervanse i umjetne boje. Sirevi se pažljivo biraju kako bi se postigao najfiniji okus.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
SASTOJCI: Tjestenina 71,4% (durum pšenično brašno, voda), krumpirov škrob, topljivi sir 7,15%, tapiokin škrob, vrhnje, sol, ekstrakt kvasca, arome i prirodni okusi (može sadržavati mlijeko), maltodekstrin, glukoza, začini. Može sadržavati: jaja, soju, orašaste plodove, gorčicu.

Neto težina: 70g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:
Energija: 1622kJ/384kcal
Masti: 5,7g
od kojih zasićene masne kiseline: 3,3g
Ugljikohidrati: 69g
od kojih šećeri: 2,9g
Bjelančevine: 13g
Vlakna: 2,6g
Sol: 2,3g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo vas da se za aktualne informacije o nutritivnim vrijednostima obratite našim kolegama!
Slični proizvodi