Hester's Life Veryberry granola / ribizla granola 60g
Hester's Life Veryberry granola / ribizla granola 60g
1,25

Hester's Life Veryberry granola / ribizla granola 60g

Veryberry Granola
Ribizla granola

Jedno porcija pakiranje koje možete nositi sa sobom bilo kamo! Ništa vas neće zaustaviti na putu do zdrave prehrane!

Granola, poznata i kao pečena musli, krenula je na svoj osvajački put u Sjedinjenim Američkim Državama početkom 60-ih godina. Originalno je izrađivana od Graham brašna i konzumirana s mlijekom. S vremenom su dodane razne žitarice u smjesu, a zatim su ih zalijepili i pekli s malo ulja i meda.

Dijetetičar iz Hester's Life-a preoblikovao je granolu koristeći bezglutenske zobene pahuljice, cijele datulje i čisto prirodne sastojke.

U hrskavoj Veryberry Granoli dominiraju okusi cimeta i vanilije. Lagano kiseli okus liofilizirane crvene i crne ribizle daje granoli uzbudljivu notu. Bademi i chia sjemenke osiguravaju vitalnost, čineći doručak još hranjivijim.

Po želji je možete obogatiti svježim voćem ili isprobati kao dodatak smoothiju i kaši od zobene kaše.
1,25
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: granola (bezglutenske zobene pahuljice, datulje, maslinovo ulje, cimet (0,6%), morska sol, vanilija), štapići od badema, chia sjemenke (Salvia hispanica), liofilizirane crvene ribizle, liofilizirane crne ribizle.

Ne sadrži dodani šećer. Bez glutena, soje, laktoze, bojila i konzervansa. Proizvod se može uključiti u vegansku prehranu.

Ribizle u Veryberry Granoli su pripremljene liofilizacijom, poznatom i kao smrzavanje i sušenje, inovativnim postupkom konzerviranja bez dodatka bilo kakvih konzervansa ili šećera. Voće zadržava svoju izvornu boju i aromu, kao i mineralni i vitaminski sadržaj.

Bogato vlaknima!

Proizvod je laboratorijski testiran i potvrđeno je da ne sadrži gluten!

Pakiranje sadrži jednu porciju.

Proizvod je proizveden u pogonu u kojem se koriste orašasti plodovi, kikiriki i sezam.

Prosječna nutritivna vrijednost na 100 g proizvoda:

energija: 1605 kJ/384 kcal
masti: 13 g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,5 g
ugljikohidrati: 54 g
od kojih šećeri: 14 g
vlakna: 11 g
bjelančevine: 11 g
sol: 0,24 g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih na pakiranju. Molimo vas da se za trenutne vrijednosti obratite našim kolegama!
Slični proizvodi