Brašno od riže 1000 g.
Brašno od riže 1000 g.
2,33

Brašno od riže 1000 g.

Rižino brašno je jedno od najpopularnijih bezglutenskih brašna, zahvaljujući svojoj povoljnoj cijeni i raznovrsnoj upotrebi. Neutralnog je okusa, pa ga slobodno možemo koristiti za pečenje, kuhanje, gustiranje, čak i samo po sebi.
Zbog neutralnog okusa može potpuno zamijeniti pšenično brašno u jelima gdje gluten nije potreban za formiranje strukture, kao što su biskviti, kreme, umaci, guste juhe. U drugim slučajevima (npr. dizana tijesta, kruhovi, peciva) možemo ga miješati s drugim brašnima i škrobom, jer samo po sebi daje suhi dojam i rezultira pretjerano pahuljastim tijestom. Kineska rižina tjestenina često se temelji na ovom brašnu kao izvrsnoj bezglutenskoj suhoj tjestenini alternativi.
2,33
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji
Neto težina: 500 g

Sastojci: rižino brašno (bijelo)

Podrijetlo: EU

Želimo skrenuti pažnju da je osnovni sastojak proizvoda u osnovi bez glutena, međutim, pakiranje se ne odvija 100% u postrojenju bez glutena, stoga može doći do onečišćenja glutena.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1508 kJ / 359 kcal
Masti: 0,6 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 79,4 g
od kojih šećeri: - g
Proteini: 6,9 g
Vlakna: - g
Sol: - g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativne prirode! Stvarne hranjive vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za aktualne informacije o hranjivim vrijednostima obratite našim kolegama!
Slični proizvodi