Kara kokosova voda 330 ml
Kara kokosova voda 330 ml
1,57

Kara kokosova voda 330 ml

Pomoću jedne od najnaprednijih tehnologija, Kara je za vas stvorila kokosovu vodu napravljenu toplinskom obradom ultra visoke temperature (UHT) i pakiranu u sterilnim uvjetima, koja dolazi iz održivog šumskog izvora i dostupna je u praktičnoj količini
1,57
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Uz certifikate HALAL i KOSHER, proizvodi iz proizvodne linije Kara ispunjavaju i niz ostalih certifikata. Proizvodi su bez GMO-a, što također dokazuje da potječu od zaliha koje nisu bile genetski modificirane tijekom uzgoja ili prerade. Na ovaj način Kara na vaš stol donosi proizvode izrađene od svježih kokosovih oraha, izravno iz prirode, bez ikakvih modifikacija.

Kokosova voda Kara Coco izrađena je od ručno ubranih svježih kokosa. Prirodni je izvor osnovnih elektrolita (kalij, kalcij, magnezij, natrij, fosfor).

Kokosova voda Kara sadrži 99% kokosove vode, odnosno 1% koncentrata kokosove vode. Sok od svježeg, mladog kokosa je slatko kiselkast. Izuzetno dobro hidratizira zahvaljujući elektrolitima koje sadrži (kalij, kalcij, magnezij, natrij, fosfor). Konzumirajte je rashlađenog, izvrsno hidratizira nakon sporta ili bilo kojeg drugog fizičkog napora.

• Bez glutena & Bez laktoze & Bez kolesterina
• Od svježeg kokosovog oraha
• Izvrsni je izvor kalija
• Ne sadrži dodani šećer
• Bez konzervansa, aroma i boja

Neto volumen: 330 ml
Sastojci: prirodna kokosova voda (99%), koncentrat kokosove vode (1%)
Mjesto podrijetla: Indonezija
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 ml proizvoda;
Energija: 77 kJ / 19 kcal
Masti: 0g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 4,4g
- od kojih šećeri : 3,4g
Proteini: 0,2g
Sol: 55mg
Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi