The Bridge Bio kokosov krem / "kokosov kajmak" 200 ml.
The Bridge Bio kokosov krem / "kokosov kajmak" 200 ml.
1,77

The Bridge Bio kokosov krem / "kokosov kajmak" 200 ml.

Opis i parametri
Neto volumen: 200 ml

Sastojci: izvorska voda, kokosova krema (15%), rižin škrob, emulgator: suncokretov lecitin, zgušnjivač: rogačevo brašno, morska sol
Mjesto podrijetla: Italija
Čuvati na hladnom i suhom mjestu! Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3-4 dana!

Upotrijebiti do datuma naznačenog na kutiji.

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 ml proizvoda:

Energija: 111 kcal/ 461 kJ
Masti: 9,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 8,9 g
Ugljikohidrati: 4,2 g
- od koji šećeri: 1,0 g
Proteini: 1,3 g
Sol: 0,2 g



Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Bez mliječne kuhanje izvrsnih sastojaka! The Bridge BIO Kokosov krem biljna "vrhnje" predstavlja izvrsno rješenje za sve, koje mogu bezbrižno konzumirati vegetarijanci, osobe s alergijom na mliječne proteine, osobe s intolerancijom na laktozu i gluten. 100% bio, veganski, bez laktoze i glutena, s iznimno visokim udjelom suhe tvari od 15%, priprema se isključivo dodavanjem kokosa iz kontroliranog i certificiranog organskog uzgoja u planinskoj izvorskoj vodi. Lagani i ukusni, idealan proizvod za pripremu ukusnih jela i deserta na zdraviji i lakši način.
1,77
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Preporuka za upotrebu:

The Bridge BIO Kokosov krem je odlična biljna alternativa za mliječnu vrhnje. Možete ga koristiti za pripremu bilo kojeg jela, pečenje ili kuhanje, kako biste vaša jela učinili kremastima ovim zdravim proizvodom bez laktoze i mliječnih proteina. BIO Kokosov krem "vrhnje" je idealan proizvod za pripremu ukusnih jela na zdraviji, lakši način i s manje životinjskih masti.

Zdrav i ekološki osvješten životni stil je naša budućnost, a našem tijelu se svakodnevno suočava s izazovima. Alergije se često razvijaju i kod odraslih. Važno je obratiti pažnju na upozoravajuće signale i čuvati naše tijelo i probavni sustav. Kupujmo prehrambene proizvode s kontroliranog izvora, jer samo na taj način možemo biti sigurni da ono što stavljamo na stol zaista čini dobro našem tijelu.

O brandu:

Talijansko obiteljsko poduzeće postalo je jedno od najvećih i najpouzdanijih proizvođača organskih proizvoda u Europi zahvaljujući ljubavi i pažnji, kontinuiranom razvoju i strogim pravilima.

Neto količina: 200 ml

Sastojci: izvorska voda, kokosova krema (15%), rižin škrob, emulgator: suncokretov lecitin, zgušnjivač: rogačev gumi, morska sol
Podrijetlo: Italija
Čuvanje: Na suhom i hladnom mjestu! Nakon otvaranja, može se čuvati u hladnjaku 3 - 4 dana.

Datum najbolje upotrebe označen je na ambalaži.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml proizvoda:

Energija: 111 kcal / 461 kJ
Masti: 9,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 8,9 g
Ugljikohidrati: 4,2 g
- od kojih šećeri: 1,0 g
Bjelančevine: 1,3 g
Sol: 0,2 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Trenutni podaci o hranjivoj vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo da se za trenutne vrijednosti obratite našim kolegama!
Slični proizvodi