Brauni proteinski prah od smeđe riže, 500 g.
Brauni proteinski prah od smeđe riže, 500 g.
6,99

Brauni proteinski prah od smeđe riže, 500 g.

Opis i parametri
Sastojci: 100% proteini smeđe riže
Mjesto podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 360 kcal (1506 kJ)
Masti: 2g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,7g
Ugljikohidrati: 3,9g
od kojih šećeri: 0,3g
Proteini: 85g
Sol: 0g
Brašnasta riža protein je potpuno prirodan biljni izvor proteina. Zbog izuzetno visokog udjela proteina (85%), aminokiselinskog sastava i lakoće probavljivosti, može savršeno zamijeniti proteine životinjskog porijekla. Preporučuje se za nadopunu povećanih potreba za proteinima kod vegana, osoba koje slijede zdrav način života i aktivnih fizičkih aktivnosti. Bez glutena, bez soje, bez mliječnih i bilo kojih sastojaka životinjskog porijekla!
6,99
Nagradni kupon: 0,14 €
Detalji

Barni rižin protein je najčešći biljni izvor proteina, budući da sadrži izuzetno visok postotak proteina, uz jednu od najboljih aminokiselinskih kompozicija. Osim toga, lako se probavlja i ne izaziva alergijske reakcije, pa ga slobodno mogu konzumirati osobe intolerantne na gluten, alergične na soju, netolerantne na laktozu i proteine mlijeka, kao i osobe alergične na jaja. Brojna istraživanja su već dokazala da biljni izvori proteina, uključujući i barni rižin protein, mogu potpuno zamijeniti životinjske proteine u zadovoljavanju povećane potrebe za unosom proteina kod sportista, a probavljivost biljnih proteina je čak i bolja. Također, adekvatan unos proteina izuzetno je važan za osobe koje slijede vegetarijansku i vegansku prehranu, a za to je izvrstan izbor, na primjer, barni rižin protein.
Barni rižin protein dobiva se mljevenjem rižinih zrna, a zatim se posebnim enzimskim tretmanom odvaja od sadržaja rižinog škroba.
Preporučena upotreba:Barni rižin protein ima blago slatkasti, zemljani okus. U prahu je, iako ima nešto grublju i zrnastiju teksturu u usporedbi s drugim biljnim proteinima. Može se konzumirati u smoothijima, shakeovima, kašama i smjesama. Mnoga jela mogu se obogatiti barnim rižinim proteinom, kao što su proteinske palačinke, vaflji, dodavanje u variva ili kao savršen sastojak za pripremu domaćih proteinskih pločica. Pri pečenju, možete zamijeniti trećinu brašna proteinskim prahom (npr. biskvit, muffini, linzer tijesto itd.).


Sastojci: 100% barni rižin protein
Zemlja podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 360 kcal (1506 kJ)
Masti: 2g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,7g
Ugljikohidrati: 3,9g
od kojih šećeri: 0,3g
Proteini: 85g
Sol: 0gPodaci o hranjivoj vrijednosti su informativne prirode! Aktualni podaci o hranjivoj vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo da se za trenutne podatke o hranjivoj vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!

Csomagajánlatok
Povezani proizvodi
Slični proizvodi