Sapun sa blatom iz Hévíza 90 g
Sapun sa blatom iz Hévíza 90 g
4,37

Sapun sa blatom iz Hévíza 90 g

Opis i parametri
Sastojci:

-blato iz Hévíza
-esencijalno ulje indijske limunske trave
-saponificirano maslinovo ulje
-kokosovo ulje
-ricinusovo ulje
-shea maslac
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji

Temelj sapuna je maslinovo ulje, koje igra veliku ulogu u izgradnji stanica, učvršćuje kožu, i čiji su prirodni antioksidanti vitamini A, D, E i beta-karoten. Kokosovo ulje hidratizira i osigurava prirodno pjenjenje sapuna. Ricinusovo ulje zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, njeguje kožu i osigurava apsorpciju aktivnih sastojaka i vitamina, odnosno daje dobru pjenjenje sapunu. Shea maslac sadrži veliku količinu tzv. nesaponificiranih sastojaka koji intenzivno njeguju kožu.


Prirodni je lijek za suhu kožu, ekceme i dermatitis. Također brzo i trajno smanjuje simptome psorijaze.Blato iz Hévíza usporava starenje naše kože i prikladno je za liječenje alergijskih simptoma neizvjesnog podrijetla. Zateže, njeguje, hidratizira i revitalizira kožu. Ima izvrstan učinak dubokog čišćenja, gotovo isisavajući prljavštinu iz dubine pora. Također dezinficira i suši mitesere i akne.

Esencijalno ulje indijske limunske trave protuupalno je, antivirusno, baktericidno i fungicidno, steže pore i dezodorira. Zbog antiseptičkog učinka može se koristiti kod raznih infekcija kože, prikladan je i za liječenje akni i upaljene kože.

Slični proizvodi