Kara Kokosova voda  1000 ml
Kara Kokosova voda 1000 ml
4,05

Kara Kokosova voda 1000 ml

Opis i parametri
Neto volumen: 1000 ml
Sastojci: prirodna kokosova voda (99%), koncentrat kokosove vode (1%)
Mjesto podrijetla: Indonezija
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 ml proizvoda;
Energija: 77 kJ / 19 kcal
Masti: 0g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 4,4g
- od kojih šećeri : 3,4g
Proteini: 0,2g
Sol: 55mg
Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Pomoću jedne od najnaprednijih tehnologija, Kara je za vas stvorila kokosovu vodu napravljenu toplinskom obradom ultra visoke temperature (UHT) i pakiranu u sterilnim uvjetima, koja dolazi iz održivog šumskog izvora i dostupna je u praktičnoj količini.

4,05
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji
HALAL i KOSHER certifikacijama, proizvodi iz asortimana tvrtke Kara udovoljavaju raznim standardima kvalitete. Proizvodi su bez GMO-a, što potvrđuje da ne potječu iz genetski manipuliranih sirovina, ni tijekom uzgoja ni prilikom prerade. Stoga Kara donosi na vaš stol proizvode od svježih kokosa koji se nalaze u prirodi, slobodne od bilo kakvih drugih modifikacija.

Kara Coco kokosova voda izrađuje se od ručno odabranih svježih kokosa. To je prirodni izvor esencijalnih elektrolita (kalij, kalcij, magnezij, natrij, fosfor).

Kara kokosova voda sadrži 99% kokosove vode i 1% koncentrata kokosove vode. Sok dobiven iz svježih, nježnih kokosa ima blago slatkast i osvježavajući okus. Zahvaljujući sadržaju elektrolita (kalij, kalcij, magnezij, natrij, fosfor), vrlo je hidratantna. Uživajte je ohlađenu, jer pruža izvrsnu hidrataciju nakon sporta ili bilo koje druge naporne tjelesne aktivnosti.

Bez glutena, bez laktoze, bez kolesterola

Izrađena od svježih kokosa

Odličan izvor kalija

Bez dodanog šećera

Bez konzervansa, aroma i bojila

Neto volumen: 1000 ml

Sastojci: prirodna kokosova voda (99%), koncentrat kokosove vode (1%)

Podrijetlo: Indonezija

Prosječna nutritivna vrijednost na 100 ml proizvoda:
Energija: 77 kJ / 19 kcal
Masti: 0g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 4,4g
- od kojih šećeri: 3,4g
Bjelančevine: 0,2g
Sol: 55mg

Informacije o nutritivnoj vrijednosti su samo smjernice! Stvarne nutritivne vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo vas da se informirate o trenutnim nutritivnim vrijednostima kod naših kolega!
Slični proizvodi