Brašno od bambusovih vlakana 200 g
Brašno od bambusovih vlakana 200 g
1,40

Brašno od bambusovih vlakana 200 g

Opis i parametri
Neto težina: 200 g
Sastojci: 100 % brašno od bambusovih vlakana
Mjesto podrijetla: EU

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda
Energija: 752 kJ / 188 kcal
Masti: 0,3 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: <0,1 g
- od kojih šećeri: <0,1 g
Proteini: 0,2 g
Vlakna: 99 g
-Sol: <0,01g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Brašno od bambusovih vlakana proizvod je finoće brašna s visokim udjelom vlakana koji nam može pomoći u kuhinji kod mnogih dijeta. Može se koristiti za povećavanje unosa vlakana, ali također uvelike poboljšava teksturu bezglutenskih i paleo tijesta i kolača, a u slučaju kruha pomaže u stvaranju teksture koja je izvana hrskava, a iznutra prhka.
1,40
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji

Bambus je izuzetno brzo rastuća, široko korištena biljka poznata po mnogim korisnim svojstvima. Pored svoje ukrasne vrijednosti, koristan je građevinski materijal, sirovina za ekološko prihvatljive alate i vrlo koristan prehrambeni izvor. Obradom stabljika dobiva se i brašno od bambusovih vlakana, koje se gotovo u cijelosti sastoji od korisnih vlakana. Sadržaj ugljikohidrata i masti u njemu je zanemariv, pa se lako može uvrstiti u prehranu dijabetičara osoba na dijeti. Također je popularan sastojak paleolitske prehrane. Potpuno bezglutenska sirovina na prirodan način, pa je izvrsna alternativa i za osobe preosjetljive na gluten.



Upute za korištenje brašna od bambusovih vlakana



Brašno od bambusovih vlakana savršen je sastojak za poboljšanje teksture kolača, kruha i peciva. Paleolitna i bezglutenska brašna sami po sebi daju mrvičastu teksturu sa grudicama, pa dodavanje brašna od bambusovih vlakana može pomoći u rješavanju ovog problema, čineći koru hrskavom, a unutrašnjost tijesta ugodno mekom.



[PRODUCT] cijena: [PRICE]

Slični proizvodi