Bijela himalajska sol 1000g / 1kg
Bijela himalajska sol 1000g / 1kg
1,16

Bijela himalajska sol 1000g / 1kg

Opis i parametri
Neto težina: 1000 g

Sastojci: 100% bijela himalajska sol

Mjesto podrijetla: Pakistan


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 0 kJ /0 kcal
- Masti:0 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0g
- Ugljikohidrati:0 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 0 g
- Vlakna: 0 g
- Sol: 99 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Za organizam vrlo su važni ispravna količina i kvaliteta unosa soli. Jedna od najboljih alternativa za to je ružičasta himalajska sol (Himalaya sol) bogata mineralima, koja je prikladna za kuhanje, pečenje, a primjenjiv i kao sol za kupanje.

1,16
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

OpisHimalajska sol koja se danas konzumira datira se od prije 250 milijuna godina. Nastala je tijekom isušivanja drevnih mora oko himalajskih lanaca, a zatim se, kao rezultat uzdizanja planina, danas iskopani sloj soli približio zemljinoj površini. Sloj soli u dubini od otpr. 400-600 m nalazi se u svom prirodnom obliku, zaštićen od štetnih utjecaja na okoliš današnjeg svijeta. Sol nije izložena nikakvoj štetnoj industrijskoj preradi tijekom rudarenja i prerade, na pr. čišćenja i izbjeljivanja; ne sadrži nikakve aditive, na pr. sredstvo protiv slijepljenja. Tome može zahvaliti svoj neusporediv sadržaj minerala i elemenata u tragovima..Upute za korištenje himalajske soliHimalajska sol može se koristiti za pečenje, kuhanje, začinjavanje u istim omjerima kao i tradicionalne soli. Preporučljivo je dodavati je na kraju pečenja i kuhanja kako bi se očuvao njezin puni mineralni sadržaj. Pogodan je i za slane kupke i kupke za stopala.Balance Food Bijela himalajska sol 1000 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi