Brašno od slanutka 500 g
Brašno od slanutka 500 g
2,04

Brašno od slanutka 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: 100% mljeveni slanutak

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1286 kJ / 306 kcal
- Masti: 5,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
- Ugljikohidrati: 44 g
- od kojih šećeri: 2,8 g
- Proteini: 39 g
- Sol:<0,1 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Brašno od slanutka izuzetno je svestrano brašno bogato vlaknima i proteinima koje je prirodno bez glutena i može se konzumirati u mnogim dijetama.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji

Opis



Slanutak je kamen temeljac gastronomije u Indiji i području Sredozemnog mora. Može se konzumirati na mnogo načina, štoviše, jedan je od najznačajnijih izvora biljnih bjelančevina, pa je zasluženo postao popularan u vegetarijanskoj i veganskoj prehrani, ali i u modernoj alternativnoj kuhinji. Značajan udio ugljikohidrata u slanutku daju vrijedna vlakna koja potiču pravilnu probavu i pružaju dugotrajan osjećaj sitosti. Kalcij i fosfat u njemu odgovorni su za čvrstoću kostiju. Brašno dobiveno mljevenjem suhih zrna slanutka sadrži sve vrijednosti unutarnjeg sadržaj slanutka.



Upute za korištenja brašna od slanutka



Brašno od slanutka može se koristiti za zgušnjavanje krem juha i variva, za poboljšanje teksture povrtnih okruglica i za izradu bezglutenskih smjesa za pohanje, pašteta, krekera i muffina. Glavni sastojak socce, popularne lepinje je brašno od slanutka.



Balance Food Brašno od slanutka 500g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi