Kus-kus (sitno zrno) 500 g
Kus-kus (sitno zrno) 500 g
1,63

Kus-kus (sitno zrno) 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: tvrda pčenica, pitka voda

Alergeni: proizvod sadrži gluten.

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 470,40 kJ / 112 kcal
- Masti: 0,2 g
- od kojih zasićene masne kiseline: -
- Ugljikohidrati: 22,9 g
- od kojih šećeri: -
- Proteini: 3,8 g
- Vlakna: 2,2 g
- Sol: -

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Kus-kus je tradicionalna hrana arapske kuhinje koja uglavnom funkcionira kao prilog. Doista je hranjiva, svestrana tjestenina koja se može pripremiti za nekoliko minuta.


Alergen: proizvod je izrađen od durum pšenice, dakle sadrži gluten!

1,63
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji

OpisKus-kus je hrana berberskog podrijetla napravljena od vode i krupice tvrde pšenice. Njegovo ime znači "dobro uvijeno", što se odnosi na njegov tradicionalni način proizvodnje. Smjesa tvrde pšenice i vode ručno je uvijena u strna zrna, zatim prosijana, zatim posuta brašnom od tvrde pšenice i osušena raširena kako bi se zrna pravilno "vrcana". U mnogim se arapskim zemljama kus-kus i dalje pravi ovim postupkom.Upute za korištenje kus-kusaSlijedeći nekoliko malih koraka, dobivamo lagani prilog savršene teksture. Stavite izvagani kus-kus u posudu otpornu na toplinu, prelijte dvostrukom količinom vruće vode i poklopite. Ostavite da odstoji cca. 15 minuta uz povremeno miješanje. Zahvaljujući neutralnom okusu kus-kusa, možemo eksperimentirati s njegovim začinjavanjem, osim okusa arapske kuhinje, savršeno se usklađuje i sa začinima mediteranske kuhinje.Izvrstan prilog sočnim jelima, ali i savršen za salate u kombinaciji s povrćem. Može se čak jesti i slatko, tako da od njega možemo za nekoliko minuta napraviti desert.Balance Food Kus-kus 500 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi