Brašno od korijena strelice 500 g
Brašno od korijena strelice 500 g
3,79

Brašno od korijena strelice 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: brašno od korijena strelice

Mjesto podrijetla: Brazí


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1471 kJ / 348 kcal
- Masti: 0,1 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 84,8 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 0,3 g
- Vlakna: - g
- Sol: 0 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Brašno od korijena strelice je praškano, prirodno bezgluzensko brašno koje se također može koristiti u paleo kuhinji. Također je savršena zamjena za pšenično brašno i škrobove kod pečenja i zgušnjavanja. Značajno poboljšava teksturu bezglutenskih kruha i tijesta.

3,79
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji

OpisBrašno od korijena strelice izuzetno je fino teksturirano brašno izrađeno od podzemnog gomolja južnoameričke biljke strelice. Svoje je ime strelica dobila od starosjedioca koji su biljkom liječili ozljede prouzročene strijelama. Brašno od korijena strelice vrsta je brašna koje se lako probavlja (mogu ga konzumirati i mala djeca), a bogato je mineralima. Pravo brašno „bez svih alergena” jer ne sadrži gluten, fitate, lektine, saponine i druge antinutritivne tvari.Upute za korištenje brašna od korijena streliceOkus i boja su mu neutralni, a sadržaj škroba djeluje zgušnjavajuće i na nižim temperaturama, pa u slučaju krema, umaka i pudinga od njega nema potrebe za tako dugim vremenom kuhanja kao u slučaju pšeničnog brašna ili kukuruznog škroba. Za razliku od ostalih škrobova, nije osjetljiv na kiseline, pa i uz prisutnost kiselog voća, limunovog soka, octa itd. ima svoj maksimalni učinak zgušnjavanja. "Tvrda tekstura" i "mrvljenje" karakteristične za paleo i bezglutenski kruh i tijesta može se izbjeći korištenjem brašna od korijena strelice, čineći tijesto mekšim i elastičnijim. U slučaju zamjene pšeničnog brašna, njegova uporaba nije istog omjera; 1 žlica pšeničnog brašna može se zamijeniti s oko 1 žličicom brašna od korijena strelice.Balance Food Brašno od korijena strelice 500 g cijena: [PRICE]

Csomagajánlatok
Slični proizvodi