Škrob od tapioke (tapioka brašno) 500 g
Škrob od tapioke (tapioka brašno) 500 g
1,75

Škrob od tapioke (tapioka brašno) 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: škrob od tapioke (tapioka brašno)

Mjesto podrijetla: Tajland

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1491 kJ / 351 kcal
- Masti: 0,1g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 87 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 0,3 g
- Vlakna: 0 g
- Sol: 0,01 g


Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Tapioka brašno, poznato i kao škrob od tapioke, popularni je sastojak bezglutenske i olakšane paleo kuhinje. Izvrstan je za zgušnjavanje tijekom pečenja i kuhanja, za zamjenu brašna, a kada se pomiješa s raznim sjemenskim brašnima, poboljšava teksturu tijesta izeđenih od njih.

1,75
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji

Opis



Brašno od tapioke (cassava brašno), koje se zbog visokog sadržaja škroba naziva i škrobom od tapioke, proizvodi se preradom korijena cassave južnoameričkog podrijetla. Korijen cassave se čisti, a zatim se gotovi škrob tapioke ekstrahira pranjem, taloženjem i sušenjem. Od korijena cassave proizvodi se i cassava brašno, koje se sadržajem razlikuje od škroba tapioke zbog razlike u njihovoj preradi. Uzgoj cassave i proizvodnja cassava brašna također su široko rasprostranjeni u Aziji, toliko da je danas Tajland najveć proizvođač škroba tapioke.



Upute za korištenje škroba od tapiokeo:p>



Škrob od tapioke može se koristiti za zamjenu brašna tijekom zgušnjavanja i izrade zaprški. Također je moguće od njega napraviti slatke kreme, pudinge i gel od voća ugodne teksture. Koristi se u bezglutenskom i paleo kruhu, pecivima i ostalim slanim i slatkim tijestima, i uvelike poboljšava njihovu teksturu. Pomaže u izbjegavanju mrvljenja tijesta, a također igra veliku ulogu u oblikovanju hrskave kore.



Balance Food Škrob od tapioke 500 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi