Oguljeno proso 1000g / 1kg
Oguljeno proso 1000g / 1kg
2,33

Oguljeno proso 1000g / 1kg

Opis i parametri
Neto težina: 1000 g

Sastojci: oguljeno proso

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1520 kJ / 362 kcal
- Masti: 3,9 g
- od kojih zasićene masne kiseline: <1 g
- Ugljikohidrati: 70,6 g
- od kojih šećeri: 12 g
- Proteini: 11 g
- Vlakna: 8,5 g
- Sol: 0,12 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Proso, koji je i na glasu super-žitarice, doživljava svoju renesansu. Njegova popularnost nije slučajnost, jer zbog svojih neusporedivih vrijednosti unutarnjih sadržaja, lagane i raznolike upotrebljivosti i povoljne cijene zaista može biti omiljena žitarica mnogih.

2,33
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji

OpisProso, član biljne porodice trava (Poaceae), uzgajalo se u Mezopotamiji već prije 6 000 godina, a prema nekim izvorima, upotreba predaka prosa u Kini datira od 10 000 godina. Tijekom tisućljeća raširen je po cijelom svijetu. U Hrvatskoj rastu tri vrste prosa, koje su uzgojene kao prehrembene biljke odnosno krmno bilje.Upute za korištenje prosaProso se može koristiti na razne načine zbog svog neutralnog okusa. Može se kuhati i kuhati na pari za izradu priloga, koji se može začiniti na razne načine. Od njega se mogu raditi okruglice, punjenja i razne slane grickalice. Savršen je sastojak čak i u slučaju slatkiša, od njega se mogu napraviti kaše,nabujak ili punjene knedle.Balance Food Oguljeno proso 1000g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi