Jasmin riža 1000g / 1kg
Jasmin riža 1000g / 1kg
2,59

Jasmin riža 1000g / 1kg

Opis i parametri
Neto težina: 1000 g

Sastojci: jasmin riža

Mjesto podrijetla: Kambodža


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1490 kJ / 356 kcal
- Masti: 1,16 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,2 g
- Ugljikohidrati: 79,1 g
- od kojih šećeri: - g
- Proteini: 7,3 g
- Vlakna: 1,99 g
- Sol: - g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Jasminova riža jedna je od više od deset tisuća različitih sorti riže, možda i najplemenitija mesu njima; jedna posebno aromatična riža dugog zrna.

2,59
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji

OpisRiža je do dan danas glavna hrana i najvažniji izvor energije za većinu svjetske populacije. Iako se riža samo umjereno preporučuje dijabetičarima zbog vrlo visokog glikemijskog indeksa, ona je dio uravnotežene prehrane zbog svog složenog sadržaja ugljikohidrata, visokog udjela minerala, vitamina A i B te antioksidansa. Prirodno je bez glutena, tako može biti idealan prilog za osobe preosjetljive na gluten.Upute za korištenjeJasmin riža spada u skupinu riža dugog zrna "indica", kojoj je potrebno više topline i vremena pri pripremanju od sorti riže s kratkim zrnom. Jasminova riža može se koristiti na razne načine, savršena za azijska jela, ali i za izradu rižota, pilafa i drugih jela od riže.Parametri

Slični proizvodi