Pšenične mekinje 500 g
Pšenične mekinje 500 g
0,99

Pšenične mekinje 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: Pšenične mekinje

Mjesto podrijetla: -


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: - kJ / - kcal
- Masti: - g
- od kojih zasićene masne kiseline: - g
- Ugljikohidrati: - g
- od kojih šećeri: - g
- Proteini: - g
- Vlakna: - g
- Sol: - g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Podaci o parametrima u tijeku!

Današnji užurbani način života uvelike pridonosi razvoju nepravilne prehrane s malo vlakana, što može dovesti do bezbroj zdravstvenih problema. Pšenične mekinje, sa svojim izuzetno visokim sadržajem vlakana i minerala, mogu spriječiti pojavljivanje tih problema. Konzumacijom 1-2 žlice pšeničnie mekinje dnevno možemo puno učiniti za održavanje zdravlja.


Pšenične mekinje sadrže gluten, pa se njihovo konzumiranje ne preporučuje oosbama preosjetljivima na gluten!

0,99
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

OpisPšenične mekinje nusproizvod su mljevenja zrna pšenice, što sadrži ljusku usjeva, čestice klica, zrna aleurona (bjelančevine) i nešto zalijepljenog brašna.Upute za korištenje pšeničnih mekinjaPšenične mekinje mogu se koristiti za obogaćivanje različitih slanih i slatkih tijesta (npr. kruh, muffin itd.). Mogu se konzumirati i pomiješano s žitnim pahuljicama za doručak, raznim kašicama i jogurtom.Balance Food Pšenične mekinje 500 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi