Brašno od ljuske sjemenki indijskog trputca 300 g
Brašno od ljuske sjemenki indijskog trputca 300 g
6,70

Brašno od ljuske sjemenki indijskog trputca 300 g

Opis i parametri
Neto težina: 300 g

Sastojci: brašno od ljuske sjemenki indijskog trputca

Mjesto podrijetla: Indija


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 812 kJ / 201 kcal
- Masti: 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 3,6 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 3 g
- Vlakna: 82 g
- Sol: 0,11 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Ljuske sjemenki indijskog trputca (Psyllium Husk) je hrana izuzetno bogata vlaknima, stoga ima visoku sposobnost vezanja vode. Brašno napravljeno od njega ima sva blagotvorna svojstva trputca. Može se koristiti za poboljšanje teksture raznih tijesta, za zgušnjavanje i želiranje.

6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji

OpisLjuska sjemenki indijskog trpuca je tanka vanjska ljuska sjemena biljke trpuca. To je biljka porijeklom iz Indije i Irana. I sjeme i ljuska biljke imaju izvrsne vrijednosti unutarnjeg sadržaja, koje se također koriste u ljekovite svrhe, odnosno pružaju veliku pomoć u dijetama. Njezina sposobnost vezanja vode također je od velike pomoći tijekom prehrane bez glutena, jer nam pomaže u formiranju bolje tekstrure tijesta Vegani njezinim korištenjem mogu zamijeniti želatinu životinjskog podrijetla.Upute za korištenje brašna od ljuske sjemenki indijskog trputcaMože se koristiti za obogaćivanje sadržaja vlakana u kruhu, pecivima i ostalim slatkim i slanim tijestima te za poboljšanje teksture tijesta bez glutena. Takoser se može koristiti za zgušnjavanje i želiranje prilikom izrade krema, pudinga i gelova. Budući da je sposoban na vezivanje i u hladnom stanju, možemo od nje napraviti gel od svježeg voća bez kuhanja.Balance Food Brašno od ljuske sjemenki indijskog trputca 300 g cijena: [PRICE]

Csomagajánlatok
Slični proizvodi