Brašno od sjemenki grožđa 500 g / Brašno od sjemenki crvenog grožđa 500 g
Brašno od sjemenki grožđa 500 g / Brašno od sjemenki crvenog grožđa 500 g
1,16

Brašno od sjemenki grožđa 500 g / Brašno od sjemenki crvenog grožđa 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: brašno od sjemenki crvenog grožđa

Mjesto podrijetla: Mađarska


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 771 kJ / 187 kcal
- Masti: 5 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 1 g
- Ugljikohidrati: 6 g
- od kojih šećeri: 3 g
- Proteini: 12 g
- Vlakna: 35 g
- Sol: 0,1 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Brašno od sjemenki crvenog grožđa sadrži sve vrijedne hranjive sastojke sjemena crvenog grožđa. Popularno je brašno u paleo kuhinji, a mogu ga konzumirati i oni koji su preosjetljivi na gluten.
1,16
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

OpisTijekom prerade sjemena crvenog grožđa, poznatog po blagotvornom učinku, prvo se ispreša njegovo dragocjeno ulje, a zatim se mljevenjem preostalog peleta dobiva brašno od sjemenki crvenog grožđa. Sjeme crvenog grožđa jedan je od sastojaka s najvećim udjelom antioksidansa, a zahvaljujući nježnim fizikalnim procesima bez kemikalija, ove korisne antioksidativne tvari (uglavnom polifenoli, flavonoidi i procijanidini) nalaze se i u brašnu sjemenki crvenog grožđa. Uz to, njegov sadržaj vlakana je značajan, dok je sadržaj ugljikohidrata posebno nizak u usporedbi s brašnom.Upute za korištenje brašna od sjemenki grožđaBrašno od sjemenki crvenog grožđa može se koristiti za obogaćivanje kruha i raznih tjestenina (npr. spužvasti kolači, muffini, palačinke). Zbog snažnog, karakterističnog okusa, preporučuje se koristiti u kombinaciji s ostalim brašnom u manjim omjerima (oko 3-5%). Zadržava vrijedne hranjive sastojke čak i pri visokim temperaturama pečenja. Osim toga, može se miješati u smoothieje, žitne pahuljice i jogurt.

Balance Food Brašno od sjemenki grožđa 500 g cijena: [PRICE]

Csomagajánlatok
Slični proizvodi