Kokosovo brašno 250 g
Kokosovo brašno 250 g
1,16

Kokosovo brašno 250 g

Opis i parametri
Neto težina: 250 g

Sastojci: kokosovo brašno

Mjesto podrijetla: Srí Lanka


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 980 kJ / 233 kcal
- Masti: 8,1 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 7,54 g
- Ugljikohidrati: 20,8 g
- od kojih šećeri: 18,7 g
- Proteini: 19,2 g
- Vlakna: 41,6 g
- Sol: 0,08 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Svojim izvanrednim sadržajem vlakana i prirodnim bezglutenskim svojstvom kokosovo brašno izvrsna je zamjena za pšenično brašno sljedbenicima zdrave kuhinje i za osobama sa preosjetljivostima. Zahvaljujući ugodnom okusu, savršen je sastojak za kolače i deserte.
1,16
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

Opis



Kokosovo brašno je zapravo mljeveno suho i odmašćeno kokosovo meso. Njegov sadržaj se razlikuje od tradicionalnog brašna, ima izuzetno visok sadržaj vlakana, osim toga sadrži i kokosovo ulje, proteine, ugljikohidrate i vodu, kao i vitamine, minerale i elemente u tragovima.



Upute za korištenje kokosovog brašna



Može se koristiti na mnogo načina, na primjer, za izradu kolača, keksa i kruha. Zbog svog izuzetno ukusnog okusa i svoje bezglutenske naravi, može biti vrlo važna sirovina za izradu kolača bez glutena za one koji ne vole karakterističniji okus na pr. heljdinog brašna ili brašna od amaranta.




Slični proizvodi