Laneno brašno 250 g
Laneno brašno 250 g
0,75

Laneno brašno 250 g

Opis i parametri
Neto težina: 250 g

Sastojci: laneno brašno

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1145 kJ / 269,5 kcal
- Masti: 29,4 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 1,6 g
- Ugljikohidrati: 9 g
- od kojih šećeri: 2 g
- Proteini: 25,6 g
- Vlakna: 38 g
- Sol: 0 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Laneno brašno sjajna je alternativa bijelom brašnu jer je prirodni izvor mnogih vrijednih hranjivih sastojaka. Možemo ga mirno koristiti u nekoliko dijeta, jer je bezglutensko, uklapa se u prehranu osoba s rezistencijom na inzulin, a također je i vrsta brašna dopuštena u paleo prehrani.
0,75
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

OpisLaneno sjeme jedna je od naših najstarijih uzgajanih kultura koja se koristila već i u kameno doba, a njegovo dragocjeno ulje i brašno su također bili ektrahirani i korišteni u prehrambene svrhe. Bio je sastavni dio drevne hrane i vjerskih običaja nekoliko naroda, a također se smatrao ljekovitim biljem.Za proizvodnju lanenog brašna iz lanenog sjemena ekstrahira se izuzetno vrijedno ulje hladnim prešanjem, a zatim se preostali pelet lanenog sjemena melje u brašno pomoću strojeva za mljevenje visokih performansi. Laneno brašno također je bogato vrijednim vlaknima, omega-3 masnim kiselinama, proteinima, kao i mineralima, elementima u tragovima i vitaminima. Sadržaj ugljikohidrata u njemu je vrlo nizak (9g / 100g), a ti ugljikohidrati prema svojoj sposobnosti apsorpcije i spadaju kategoriju koje se ne računa, pa se laneno brašno može koristiti i u prehrani s malo ugljikohidrata ili 160 grama ugljikohidrata.Upute za korištenje lanenog brašnaLaneno brašno može se koristiti pomiješano s bijelim brašnom ili s drugim alternativnim brašnima za izradu tijesta bezglutenskih, lowcarb i paleo kruhova, peciva, kolača,pizza, muffina itd. Neophodan je sastojak veganske kuhinje, kao i kuhinje bez jaja, jer pomaže u oblikovanju teksture tijesta bez jaja zahvaljujući svojoj sluzi.Balance Food Laneno brašno 250 g cijena: [PRICE]

Csomagajánlatok
Slični proizvodi