Kokosovo ulje / Kokosova mast 1000 ml
Kokosovo ulje / Kokosova mast 1000 ml
4,08

Kokosovo ulje / Kokosova mast 1000 ml

Kokosovo ulje / Kokosova mast 1000 ml
Kokosovo ulje / Kokosova mast 1000 ml
Opis i parametri
Neto volumen: 1000 ml

Sastojci: 100 % nehidrogenirano, prirodno kokosovo ulje
Mjesto podrijetla: Indonezija


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 3700kJ /900 kcal
- Masti: 100 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 91,5 g
- od kojih nezasićene masne kiseline: 7 g
- od kojih višestruko nezasićene masne kiseline: 7 g
- od kojih tras masne kiseline: 0,5 g
- Ugljikohidrati:0 g
- od kojih šećeri: 0,0 g
- Proteini: 0 g
- Vlakna: 0 g
- Sol: 0 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Kokosovo ulje je ulje napravljeno od osušene unutrašnjosti dragocjenog sjemena kokosove palme (Cocus nucifera). Zahvaljujući nenadmašnim vrijednostima unutarnjeg sadržaja jedna je od najzdravijih alternativa za upotrebu raznih ulja i masti u kuhinji. Budući da je na sobnoj temperaturi krutog agregatnog stanja, savršen je za zamjenu maslaca i margarina u izradi veganskih kolača i kolača bez mliječnih proizvoda. Jedno od najboljih grijaćih ulja koje se može koristiti nekoliko puta za prženje na puno ulja.


Probajte jedan od TOP proizvoda naše web trgovine, Balance Food Kokosovo ulje 1000 ml po trajno niskoj cijeni!

4,08
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji

Opis



Narodi oceanskog otočja od davnina su na mnogo načina koristili kokos i njegovo ulje. Sam kokos štuje se kao plod Drveta života zbog blagotvornih učinaka na zdravlje. Pojmovi kokosovo ulje, kokosova mast i kokosov maslac znače isti proizvod, razlika samo označava različito agregatno stanje na različitim temperaturama. Točka topljenja kokosovog ulja je 24 ° C, pa je na sobnoj temperaturi čvrsto, opalno bijele boje i bez mirisa. Počinje se topiti iznad 24 ° C, u tom stanju je tekuće ulje bez boje i mirisa.



Upute za korištenje kokosovog ulja



Kokosova mast se na bezbroj načina može koristiti u kuhinji. Za osobe preosjetljive na mlijeko i laktozu, dijetetičare i vegane može u potpunosti zamijeniti maslac, margarin i životinjsku mast. Može se koristiti i na visokim temperaturama (180 ° C), što ga čini izvrsnim za prženje na vrućem, obilnom ulju. Također može biti izvrstan sastojak pašteta od povrća, odnosno tijesta i kremova slanih i slatkih kolača.



Njegov hidratantni učinak također se može koristiti za njegu naše kože. Može biti dobar sastojak za razne domaće maske za lice i kosu, kreme, losione za tijelo, meleme za usne.



Balance Food Kokosovo ulje 1000 ml cijena: [PRICE]

Slični proizvodi