Konjac brašno 100 g
Konjac brašno 100 g
3,35

Konjac brašno 100 g

Opis i parametri
Neto težina: 100 g

Sastojci: konjac brašno

Mjesto podrijetla: -


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 782,9 kJ / 187 kcal
- Masti: 0,52 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,11 g
- Ugljikohidrati: 3,38 g
- od kojih šećeri: <0,03 g
- Proteini: 0,91 g
- Vlakna: 82,79 g
- Sol: 0,01 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Zbog svoje izvanredne sposobnosti vezanja vode konjac brašno izvrstan je za zgušnjavanje krema i pudinga i poboljšanja teksture tijesta, čak i kada se koristi u malim količinama. Vrsta je brašna s niskim udjelom ugljikohidrata siromašno energijom i bez glutena, pa se može koristiti u bezbroj dijeta. Njegova primjena je dopuštena i u paleo prehrani.

3,35
Nagradni kupon: 0,07 €
Detalji

OpisKonjac brašno je brašno neutralne boje i okusa dobiveno preradom gomoljastog korijena biljke konjaca. Ima izuzetno visok sadržaj vlakana, pa čak i nekoliko njegovihgrama njega mogu vezati višestruku količinu vode. Budući da je bezglutenska namirnica s niskim glikemijskim indeksom i s niskim udjelom ugljikohidrata, može se koristiti u brojnim dijetama za zamjenu pšeničnog brašna i škrobova s visokim glikemijskim indeksom. Njegova sposobnost vezanja vode se aktivira i želucu, tako pruža brzi osjećaj sitosti, što je korisno i u slučaju namjere smršavljenja. Ovo je brašno također dopušteno u paleo prehrani.U slučaju jela izrađenih od konjac brašna, obratite posebnu pozornost na pravilnu nadoknadu tekućine!Upute za korištenje konjac brašnaVeć od nekoliko grama konjac brašna možemo napraviti kremu, puding i gel savršene teksture. Također uvelike poboljšava teksturu tijesta, kruha i peciva bez glutena. Kada koristite konjac brašno, uvijek točno slijedite količinu opisanu u receptima, jer djeluje već i u izuzetno malim količinama.Balance Food Konjac brašno 100 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi