Krumpirov škrob 500 g
Krumpirov škrob 500 g
1,54

Krumpirov škrob 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: krumpirov škrob

Mjesto podrijetla: EU

Glikemijski indeks: 95


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1400kJ / 335 kcal
- Masti: 0,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,42 g
- Ugljikohidrati: 80 g
- od kojih šećeri: 0,5 g
- Proteini: 0,1 g
- Vlakna: - g
- Sol: 0,03 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Zahvaljujući dobroj sposobnosti vezanja vode krumpirov škrob izvrstan je za zgušnjavanje umaka, variva i pudinga. Budući da je bez glutena, izvrstan je i za poboljšanje teksture bezglutenskih tijesta koje ne sadrže bijelo brašno.
1,54
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji

Opis



Tijekom tehnološkog postupka proizvodnje krumpirovog škroba sirovina (krumpir) se usitni, a zatim se škrob izlomljen iz stanica ispere. Škrob se odvaja od škrobne stanice razdvajanjem i zatim se nakon centrifugiranja osuši.



Upute za korištenje krumpirovog škroba



Zbog svog zgušnjavajućeg učinka može biti dodatni sastojak umaka, variva i juha tijekom kuhanja a može se koristiti i za zgušnjavanje krema i pudinga tijekom izrada slastica. Prilikom pečenja poboljšava kvalitetu tijesta, koje manje puca, ne mrvi se.

Krumpirov škrob u bezglutenskoj prehrani osoba preosjetljivih na brašno može na mnogo načina zamijeniti bijelo pšenično brašno prilikom popravljanja tijesta i zgušnjavanja hrane.



Balance Food Krumpirov škrob 500 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi