Kokosovo brašno 500 g
Kokosovo brašno 500 g
2,01

Kokosovo brašno 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: kokosovo brašno

Mjesto podrijetla: Srí Lanka


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 980 kJ / 233 kcal
- Masti: 8,1 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 7,54 g
- Ugljikohidrati: 20,8 g
- od kojih šećeri: 18,7 g
- Proteini: 19,2 g
- Vlakna: 41,6 g
- Sol: 0,08 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Svojim izvanrednim sadržajem vlakana i prirodnim bezglutenskim svojstvom kokosovo brašno izvrsna je zamjena za pšenično brašno sljedbenicima zdrave kuhinje i za osobama sa preosjetljivostima. Zahvaljujući ugodnom okusu, savršen je sastojak za kolače i deserte.

2,01
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji

Opis



Kokosovo brašno je zapravo mljeveno suho i odmašćeno kokosovo meso. Njegov sadržaj se razlikuje od tradicionalnog brašna, ima izuzetno visok sadržaj vlakana, osim toga sadrži i kokosovo ulje, proteine, ugljikohidrate i vodu, kao i vitamine, minerale i elemente u tragovima.



Upute za korištenje kokosovog brašna



Može se koristiti na mnogo načina, na primjer, za izradu kolača, keksa i kruha. Zbog svog izuzetno ukusnog okusa i svoje bezglutenske naravi, može biti vrlo važna sirovina za izradu kolača bez glutena za one koji ne vole karakterističniji okus na pr. heljdinog brašna ili brašna od amaranta.



Balance Food Kokosovo brašno 500 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi