Stevia PLUS 250 g (sladilo s četverostrukom snagom)
Stevia PLUS 250 g (sladilo s četverostrukom snagom)
2,33

Stevia PLUS 250 g (sladilo s četverostrukom snagom)

Opis i parametri
Neto težina: 250 g

Sastojci: eritrit, stevija

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 0,8 kJ / 0,2 kcal
- Masti: 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline: - g
- Ugljikohidrati: 98,7 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 0 g
- Vlakna: - g
- Sol: - g


Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Zaslađivač s četverostrukom snagom koji zbog eritritola i stevije ne sadrži kalorije,a ima glikemijski indeks 0. Stevija također pruža koncentrirani slatkasti okus, pa daje maksimalan slatkasti okus čak i kada se koristi u malim količinama.

2,33
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji

OpisStevia PLUS je samorazvijeni proizvod četverostruko slađeg zaslađivača tvrtke Balance Food. Eritritol je pomiješan s 1% stevije da bi se dobio zaslađivač bez kalorija s glikemijskim indeksom 0, što osigurava slatki okus već i u maloj količini. Za koncentrirani slatkasti okus zaslužna je jedinstvena snaga zaslađivanja stevije, koja je 300 puta jača od šećera kristala. Stevia je prirodno sladilo ekstrahirano iz zelenih listova biljke Stevia rebaudiana, porijeklom iz Južne Amerike. Poput eritritola, bez kalorija je, što ga čini idealnim izborom za dijabetičare.Upute za korištenjeIma koncentriranu snagu zaslađivanja, pa upotrebljavanjem četvrtine od količine šećera kristala daje isti slatkasti okus. Stevia također dobro podnosi vrućinu i kisele medije pa se može hrabro koristiti za pečenje, kuhanje i zaslađivanje toplih i hladnih napitaka.

Csomagajánlatok
Slični proizvodi