Zobena kaša - Trenutačna, 500g
Zobena kaša - Trenutačna, 500g
1,25

Zobena kaša - Trenutačna, 500g

Zobene pahuljice - instant 500g

Zobene pahuljice su zdrava hrana s mnogim prednostima za naše zdravlje. Bogate su vitaminima i mineralima, kao što su vitamini B skupine (posebno tiamin i niacin), željezo, magnezij i fosfor. Ovi nutrijenti su važni za očuvanje našeg zdravlja.

Zobene pahuljice imaju nisku razinu masti, što može pomoći održavanju zdrave tjelesne mase i zaštititi zdravlje srca i krvnih žila.

Zobene pahuljice bogate su ugljikohidratima i sadrže kompleksne ugljikohidrate koji pružaju dugotrajnu energiju organizmu i mogu pomoći u izbjegavanju brzog rasta i pada razine šećera u krvi.

Zobene pahuljice također sadrže antioksidanse i relativno visok udio bjelančevina među žitaricama, što može pomoći očuvanju mišićne mase i obnovi stanica.

Instant zobene pahuljice su proizvod već prethodno obrađen parom, što ih čini lako topljivima i omekšanima u vrućoj tekućini. Stoga su idealno rješenje za brzi doručak.
1,25
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: 100% zobena kaša

Neto težina: 250g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1570 kJ (373 kcal)
Masti: 6,9g (od čega zasićene masne kiseline 1,1g)
Ugljikohidrati: 61g (od čega šećeri 1,3g)
Vlakna: 10g
Bjelančevine: 13g
Sol: 0,01g

Informacije o alergenima:
Može sadržavati tragove glutena, orašastih plodova, celera i sezama!

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Trenutne vrijednosti hranjive vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih navedenih ovdje. Molimo da se za trenutne vrijednosti hranjive vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!
Slični proizvodi