33

Ječmeni pahuljice, 250g

Ječmeni pahuljice su zdrava vrsta žitarica koja donosi mnoge prednosti za zdravlje. Preporučena uporaba:
Doručak: Ječmeni pahuljice su odličan izbor za doručak. Možete ih pripremiti s mlijekom ili vodom, slično kao i zobene pahuljice. Ječmeni pahuljice bogate su vlaknima i mineralima, što može doprinijeti održavanju energije za jutarnje aktivnosti i osjećaju sitosti.
Zgušnjavanje juha i gulaša: Ječmene pahuljice često se koriste za zgušnjavanje juha i gulaša. Dodavanjem ječmenih pahuljica tijekom kuhanja, juha se zgušnjava i dodaje teksturu.
Salate: Možete dodati ječmene pahuljice u salate kako biste poboljšali njihovu nutritivnu vrijednost i teksturu. Ječmene pahuljice dodaju sloj okusa i pružaju dobru podlogu za salatu.
Kaše i pekarski proizvodi: Ječmene pahuljice mogu se koristiti za pripremu kaša ili pekarskih proizvoda. To može biti zdravija alternativa bijelom brašnu ili drugim prerađenim žitaricama.
Kolači i energetske pločice: Ječmene pahuljice mogu se koristiti za pripremu kolača ili domaćih energetskih pločica. Time se povećava udio vlakana i proteina u tim jelima.
Slastice: Ječmene pahuljice mogu se dodati nekim slasticama, poput keksa ili müsli pločica.

Ječmene pahuljice bogate su vlaknima, vitaminima (poput vitamina B) i mineralima (kao što su magnezij i željezo). Također imaju niski glikemijski indeks, što znači da polako podižu razinu šećera u krvi, što može pomoći u stabilizaciji razine šećera u krvi i regulaciji osjećaja gladi.
0,87 
0,58
Pocetak: 06.03.2024   Kraj: 10.05.2024
Povlastica 33
Megtakarítás 0,29 €
Nagradni kupon: 0,01 €
Detalji
Sastojci: 100% zobene pahuljice

Neto težina: 250g
Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energetska vrijednost: 1394 kJ (330 kcal)
Masti: 1,5g (od kojih zasićene masne kiseline 0,3g)
Ugljikohidrati: 60g (od kojih šećeri 2,1g)
Bjelančevine: 7,9g
Sol: 0,25g
Informacije o alergenima:
Može sadržavati tragove glutena, orašastih plodova, celera i sezama!

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Trenutne informacije o hranjivoj vrijednosti na ambalaži proizvoda mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo da se za trenutne informacije o hranjivoj vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!
Slični proizvodi