Pasta di Canossa durum špageti, 500g
Pasta di Canossa durum špageti, 500g
3,49

Pasta di Canossa durum špageti, 500g

Pasta di Canossa, tjestenina od durum pšenice

Biljno bazirana
Proizvedena isključivo od talijanskog durum pšeničnog brašna
Bez GMO-a

Spageti di Canossa proizlaze iz 100% talijanske prerade durum pšenice uzgojene na posjedu Cuniola u Ferrari. Porijeklo ove tjestenine povezano je s arapskom kulturom 9. stoljeća, a zatim se ponovno pojavljuje u dokumentima iz 12. stoljeća i kasnijim koji se odnose na Siciliju, Sardiniju i Liguriju.

Mitarbeiter der Pasta di Canossa prate pažljivo cijeli ciklus svojih tjestenina putem Cycle_Life: zapravo, cijeli proizvodni postupak podvrgavaju temeljitoj kontroli, tako da svaka faza ima svoj datum. Prate cijeli životni ciklus durum pšenice, počevši od samo jednog sjemena, pa svakodnevno, sezona za sezonom brinu za njezin rast sve do pripreme tjestenine.

Tijekom svih faza proizvodnje provode temeljitu kontrolu kvalitete kako bi bili sigurni da su ispunili visoke zahtjeve koje su sami postavili: od kontrole temperature i pritiska tijekom obrade do provjere tjestenine tijekom i nakon sušenja, pa do ispitivanja pečenja za svaku seriju koju proizvode. Jer Pasta di Canossa nastaje samo ako prođe sve kontrole.
3,49
Nagradni kupon: 0,07 €
Detalji
Sastojci: Durum pšenično brašno, voda. Može sadržavati soju, jaja.

Neto težina: 500g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1470kJ/347Kcal
Masti: 1,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,2g
Ugljikohidrati: 67,0g
od kojih šećeri: 3,2g
Vlakna: 4,2g
Bjelančevine: 15,0g
Sol: 0,004g
Hranidbene vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne hranidbene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo obratite se našoj korisničkoj službi za aktualne informacije o hranidbenim vrijednostima!
Slični proizvodi