Pasta di Canossa od durum pšenice Gramignia, 500g
Pasta di Canossa od durum pšenice Gramignia, 500g
3,79 
3,23
15

Pasta di Canossa od durum pšenice Gramignia, 500g

Pasta di Canossa od duruma Gramignina

css

Na biljnoj bazi
Proizvedena isključivo od talijanskog durum pšeničnog brašna
Bez GMO-a

Naziv "Gramignina di Canossa" dolazi od njenog zakrivljenog oblika, koji podsjeća na male sjemenke nekih raširenih trava. Proizvodi se pažljivim odabirom durum pšenice koja se uzgaja na imanju Cuniola u Ferrariju. Idealna je za sve vrste juha i jušnih jela!

Zaposlenici koji proizvode tjesteninu Pasta di Canossa pažljivo prate cijeli ciklus svojih tjestenina pomoću sustava Cycle_Life: U stvarnosti, cijeli proizvodni proces podvrgava se pažljivom nadzoru, pa tako svaka faza ima svoje datume. Prate cijeli životni ciklus durum pšenice, počevši od jednog sjemena, zatim brinući se za njen rast iz dana u dan, iz sezone u sezonu, sve do izrade tjestenine.

U svakoj fazi proizvodnje tjestenine provode temeljne provjere kvalitete kako bi bili sigurni da su ispunili visoke standarde koje su postavili: od kontrole temperature i pritiska tijekom procesa, do provjere tjestenine tijekom i nakon sušenja, pa sve do testiranja svake serije koju proizvode. Jer samo ako prođu sve provjere, nastaje Pasta di Canossa.
3,79 
3,23
Pocetak: 24.08.2023   Dok traju zalihe!
Povlastica 15
Megtakarítás 0,55 €
Detalji
Sastojci: durum pšenično brašno, voda. Može sadržavati soju, jaja.

Neto težina: 500g

Prosječna nutritivna vrijednost na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1470kJ/347Kcal
Masti: 1,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,2g
Ugljikohidrati: 67,0g
od kojih šećeri: 3,2g
Vlakna: 4,2g
Bjelančevine: 15,0g
Sol: 0,004g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti služe samo kao orijentacija! Aktualne vrijednosti nutritivnih vrijednosti koje su navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo, informirajte se o aktualnim vrijednostima nutritivnih sastojaka putem naše korisničke službe!
Slični proizvodi