Dexi, ekstrudirani rižin kruh, 100 g (12 šnita)
Dexi, ekstrudirani rižin kruh, 100 g (12 šnita)
1,10

Dexi, ekstrudirani rižin kruh, 100 g (12 šnita)

Dexi ekstrudirani rižin kruh odlična je alternativa tradicionalnom kruhu. Bez glutena, pripremljen je s ukusnim i hranjivim sastojcima koji osiguravaju savršenu teksturu i okus. Oblik ekstrudiranog rižinog kruha osigurava laku probavljivost. Proizvod sadrži isključivo prirodne sastojke i ne sadrži umjetne pojačivače okusa ni aditive. Rižin kruh jednostavan je i brz za pripremu, a pakiranje je praktično za nošenje, pa je idealan za posao, školu ili čak putovanja. Dexi rižin kruh odličan je izbor za one koji žele voditi zdraviji način života ili imaju preosjetljivost na hranu. Savršena grickalica, ali zbog svoje raznolikosti lako se može uključiti i u glavne obroke.
1,10
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:

Energija: 1632 kJ / 385 kcal
Masti: 1,6 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,8 g
Ugljikohidrati: 86 g
od kojih šećeri: <0,5 g
Vlakna: 1,7 g
Bjelančevine: 7,9 g
Sol: 0,9 g

Sastojci: Rižino brašno 79%, kukuruzna krupica, sol. Može sadržavati tragove mlijeka. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Rok upotrebe: Pogledajte na pakiranju.

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativni! Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih. Molimo da za aktualne vrijednosti kontaktirate našu službu za korisnike.
Slični proizvodi