Mand'or Premium Barista Bademovo mlijeko, 1000 ml.
Mand'or Premium Barista Bademovo mlijeko, 1000 ml.
3,77

Mand'or Premium Barista Bademovo mlijeko, 1000 ml.

Mand’or Barista je profesionalni napitak od badema koji je razvijen za pripremu biljnih kapućina i drugih bez laktoze. Proizvod je veganski, bez glutena, bez laktoze i bez GMO-a.

Jedna od glavnih karakteristika bademovog napitka je njegova bezglutenska, bezlaktozna i bezkolesterinska priroda. Bademov napitak je prirodni antioksidans koji pomaže u prevenciji raka i usporava proces starenja. Također, bogat je vitaminima (A, D, E), proteinima, Omega 6, cinkom, kalcijem, željezom, magnezijem i kalijem.

Bademov napitak ne sadrži dodani šećer, a jedna čaša bademovog napitka sadrži samo 30 kalorija, te značajne količine topljivih i netopljivih vlakana. Na taj način štiti crijevne stijenke, potiče njihov pravilan rad, regulira apsorpciju šećera i kolesterol u tijelu. Bademov napitak je jedna od najnahrabijivijih i najkompletnijih alternativa za kravlje mlijeko.

Njegova niska kalorična vrijednost čini ga idealnim napitkom za sve koji žele smršavjeti. Zamjena kravljeg mlijeka bademovim napitkom može rezultirati vrlo zadovoljavajućim rezultatima u procesu mršavljenja. Vrlo je lako naviknuti se na njegov okus i teksturu koja je slična kravljem mlijeku.

Konzumacija bademovog napitka pruža veliku pomoć u borbi protiv kolesterola i triglicerida. Poboljšava razinu dobrog kolesterola i smanjuje razinu lošeg kolesterola, te potiče apsorpciju šećera i masti u crijevima.

Lako se probavlja i preporučuje se za osobe s intolerancijom na laktozu. Posebno je preporučljiv kod proljeva i povraćanja. Bademov napitak sadrži visoku razinu kalija, što pomaže u nadoknadi izgubljenih minerala zbog bolesti, a vlakna u bademu štite crijevnu stijenku.

Pomaže regulirati funkcije tijela, što predstavlja rješenje za pacijente koji se bore s gastrointestinalnim ili crijevnim problemima ili koji pate od gastritisa.

Pomaže u jačanju noktiju i kose, a zahvaljujući vitaminu B2 hidratizira kožu.
3,77
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji
Sastojci: voda, prženi badem (4%), šećer, stabilizator: guma od sjemenki rogača.
Proizvedeno u pogonu koji koristi soju, kikiriki, mlijeko, orašaste plodove, pistacije.
Može sadržavati tragove orašastih plodova.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 4 dana. Prije uporabe dobro promiješati!

Neto količina: 1000 ml

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:

Energetska vrijednost: 136 kJ / 22,7 kcal
Masti: 2,0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,25 g
Ugljikohidrati: 2,8 g
od kojih šećeri: 2,5 g
Bjelančevine: 0,7 g
Vlakna: 0,4 g
Sol: 0,01 g

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od svjetlosti.
Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Aktualne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Molimo, kontaktirajte našu službu za korisnike radi aktualnih vrijednosti hranjivih tvari!
Slični proizvodi