The Bridge Bio Rižino mlijeko s okusom čokolade 1000 ml
The Bridge Bio Rižino mlijeko s okusom čokolade 1000 ml
2,62

The Bridge Bio Rižino mlijeko s okusom čokolade 1000 ml

The Bridge Bio Kakaov Rižino Mlijeko je napitak od 1000 ml koji se priprema od riže s okusom kakaa. Ovaj napitak ima bio certifikat, što znači da garantirano sadrži prirodne i zdrave sastojke.

Kakaov rižino mlijeko je ukusan i osvježavajući napitak, koji može biti odlična alternativa za tradicionalno mlijeko ili druge biljne napitke. Njegov lagani i ugodni okus čini ga idealnim izborom za one koji žele probati nešto drugačije.

Osim toga, kakaov rižino mlijeko je hranjivo i lako probavljivo, pa može biti savršen izbor za doručak ili međuobrok. Okus kakaa se odlično slaže s prirodnom slatkoćom rižinog mlijeka.

The Bridge Bio Kakaov Rižino Mlijeko može biti idealan izbor za sve one koji žele uživati u okusu kakaa u zdravijem alternativnom napitku. Uživajte u finim okusima i osjećaju sitosti s ovim kakaovim rižinim mlijekom!
2,62
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji
Sastojci:
Izvorska voda, talijanska riža* (17%), koncentrat jabučnog soka*, niskokalorični kakao prah* (1,5%), suncokretovo ulje*, ulje šafranike*, morska sol, zgušnjivač: karragenan. *= organski.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:

- Energetska vrijednost: 340 kJ / 80 kcal
- Masti: 0,7 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,2 g
- Ugljikohidrati: 18 g
- od kojih šećeri: 8,3 g
- Bjelančevine: 0,5 g
- Sol: 0,10 g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Trenutne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo, kontaktirajte našu službu za korisnike kako biste saznali trenutne vrijednosti!
Slični proizvodi