The Bridge Bio  Bademov Napitak, prirodno, bez šećera, 1000 ml
The Bridge Bio Bademov Napitak, prirodno, bez šećera, 1000 ml
2,91

The Bridge Bio Bademov Napitak, prirodno, bez šećera, 1000 ml

A The Bridge Bio Bademov Napitak je proizvod od 1000 ml, koji je dostupan u prirodnom, bez šećera dodanog obliku. Ovaj napitak ima certifikat ekološke proizvodnje, što znači da sadrži garantirane prirodne i zdrave sastojke.
Bademov napitak je ugodnog kremastog i bademastog okusa, izvrsna alternativa tradicionalnom mlijeku ili drugim biljnim napitcima. Bez šećera, odgovara onima koji žele smanjiti unos šećera ili paze na zdravu prehranu.
The Bridge Bio Bademov Napitak je bogat hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima, što može doprinijeti zdravoj prehrani i načinu života. Idealna je opcija za doručak, međuobrok ili bilo kada kada netko želi nešto ukusno i hranjivo za piće.
2,91
Nagradni kupon: 0,06 €
Detalji
Sastojci:
Izvorska voda, talijanska pasta od badema* (3%), brašno od rogača*. *=iz ekološkog uzgoja. Može sadržavati tragoveorašastih plodova.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda:

- Energija: 85 kJ / 21 kcal
- Masti: 1,7 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,2 g
- Ugljikohidrati: 0,4 g
- od kojih šećeri: 0,1 g
- Bjelančevine: 0,9 g
- Sol:

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo kontaktirajte našu službu za korisnike kako biste saznali aktualne vrijednosti hranjivih tvari!
Slični proizvodi