Balance Food Žitne pahuljice s jagodama i malinom 300g
Balance Food Žitne pahuljice s jagodama i malinom 300g
1,83

Balance Food Žitne pahuljice s jagodama i malinom 300g

Opis i parametri
Neto masa: 300g
Mjesto podrijetla: Slovačka, EU
Sastojci: Pahuljice od prosa, heljdine pahuljice, rižine pahuljice, grožđice, maltodekstrin, liofilizirane jagode (0,75%), liofilizirane maline (0,75%), jodirani sol

Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 1454,1 kJ/346,93kcal
Masti: 3,02g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,91g
Ugljikohidrati: 70,52g
od koji šećeri: 26,88g
Vlakna:3,64g
Proteini: 10,76g
Sol: 0,12g


Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Balance Food Žitne pahuljice s jagodama i malinom bit će savršen izbor za vas ako želite započeti dan doista hranjivim doručkom. Ukusne su mješavina raznih žitnih pahuljica bez glutena i suhog voća!


Bez glutena, mlijeka i mliječnih proizvoda, soje, aroma, pojačivača okusa. Njihov slatkasti okus osigurava prirodni sadržaj šećera u sušenom voću, a ne sadrže dodani šećer! Veganski proizvod!1,83
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji

Uz tradicionalne sastojke žitnih pahuljica (poput rižinih pahuljica), Balance Food Žitne pahuljice s jagodama i malinom izrađene su od 2 vrste vrijednih pahuljica bez glutena i liofizilanih voća! Heljda je žitarica bez glutena koja sadrži 17-20% vrijednih vlakana. Vrijedan je izvor vitamina, s mnogim članovima skupine vitamina B. Proso je zrno blagotvoran za želudac, pošto je izuzetno lako probavljivo i bezglutensko. Svojim prebiotičkim učinkom pridonosi pravilnoj ravnoteži naše crijevne flore. Sadrži dragocjene minerale poput kalija i željeza.Upute za korištenje:Mogu se tradicionalno pripremiti s (biljnim) mlijekom, (biljnim) jogurtima kao žitne pahuljice, za doručak ili čak za brzi međuobrok. Osim toga, možemo ih dodati u svoje kašice, u smoothieje i shakeove za doručak, ali također ih možemo umiješati u tijesto keksa i muffina.

Slični proizvodi