Protein sjemenki konoplja u prahu 125 g
Protein sjemenki konoplja u prahu 125 g
2,42

Protein sjemenki konoplja u prahu 125 g

Opis i parametri
Sastojci: 100% proteini sjemenki konoplja
Mjesto podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 1520 kJ/362 kcal,
Masti: 11,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,1g
Ugljikohidrati: 10g
od kojih šećeri: 5,9g
Proteini: 49g
Sol: <0,1g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Protein sjemenki konoplja u prahu 100 postotno biljnog podrijetla, se lako probavlja, izuzetno dobro apsorbira i izvor je proteina bez glutena, soje, mlijeka i jaja. Pruža savršeni dodatak bjelančevinama za vegetarijance, vegane i one koji vode aktivan i zdrav životni stil. Također nam može pomoći u jačanju imunološkog sustava općenito, jer je izvor mnogih vitamina i minerala.
2,42
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji

Sjeme konoplja i ulje prešano od njega dugo se konzumiraju zbog pozitivnih unutarnjih svojstava. Jedna od velikih blagodati proteina sjemenki konoplja jest ta što velik dio bogatog sadržaja vitamina i minerala u sjemenki konoplja tijekom proizvodnje sačuva. Na taj način nije samo izvrstan za nakodnasivanje proteina, nego pomaže i unos vitamina (posebno vitamina A, mnogih vitamina B, vitamina C i E), kao i minerala (kalij, kalcij, magnezij, bakar i cink).Protein sjemenki konoplja, ekstrahiran iz sjemenki konoplja odnosno pletea preostalog pri prešanja konoljinog ulja, sadrže svih 20 aminokiselina potrebnih za izgradnju bjelančevina u našem tijelu, što ga čini potpunim izvorom proteina. Sadrži i esencijalne aminokiseline koje su neophodne za naše tijelo, a koje naše tijelo ne može proizvesti, pa njihov unos možemo osiguravati pravilnom prehranom.Upute za korištenjeMože se konzumirati umiješan u smoothie, kašu ili shake za doručak. Uz to, puno se jela mogu obogatiti proteinom sjemenki konoplja, na pr. možemo napraviti proteinske palačinke, vafle, umiješati ga u variva, a isvrstan je sastojak i domaćih proteinskih pločica. U slučaju pečenja, gotovo svako brašno može se zamijeniti s proteinom u prahu, u količini od jedne trećine (npr. spužvasti kolači, kolači, muffin, linzer itd.)

Povezani proizvodi
Slični proizvodi