Konopljin proteini u prahu 125 g.
Konopljin proteini u prahu 125 g.
2,42

Konopljin proteini u prahu 125 g.

Opis i parametri
Sastojci: 100% proteini sjemenki konoplja
Mjesto podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 1520 kJ/362 kcal,
Masti: 11,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,1g
Ugljikohidrati: 10g
od kojih šećeri: 5,9g
Proteini: 49g
Sol: <0,1g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
100%-os biljni izvor proteina od konoplje u prahu, koji je lako svarljiv, izuzetno dobro apsorbira, bez glutena, soje, mlijeka i jaja. Pruža savršen izvor proteina za vegetarijance, vegane i one koji vode aktivan i zdrav način života. Također može biti od pomoći u općem jačanju našeg imunološkog sustava, budući da je izvor mnogih vitamina i minerala.
2,42
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji
Konopljinu sjemenku i ulje koje se dobiva iz nje čovječanstvo već dugo konzumira zbog njenih pozitivnih nutritivnih svojstava. Jedna od velikih prednosti konopljinog proteina je da se prilikom proizvodnje značajan dio bogatog vitaminskog i mineralnog sadržaja prisutan u konopljinom sjemenu zadržava i u prahu od konopljinog proteina. Na taj način, konopljin protein pruža ne samo izvrsnu zamjenu za proteine, već također doprinosi unosu odgovarajućih vitamina (posebno vitamina A, raznih vitamina B, vitamina C i vitamina E) i minerala (kalij, kalcij, magnezij, bakar i cink).

Protein od konopljinog sjemena dobiven iz ostatka peleta nakon prešanja konopljinog sjemena i konopljinog ulja sadrži svih 20 esencijalnih aminokiselina koje su potrebne za izgradnju proteina u našem tijelu, čime se osigurava potpuni izvor proteina. Također sadrži esencijalne aminokiseline koje su neophodne za naše tijelo, a koje naše tijelo ne može samo proizvesti, pa njihov unos možemo osigurati pravilnom prehranom.

Preporučena upotreba:
Pomiješajte u vaš omiljeni jutarnji smoothie, shake ili kašu. Možete obogatiti razna jela s proteinom od konoplje, kao što su proteinske palačinke, vaflji, možete ga dodati u juhu ili ga koristiti kao savršeni sastojak za izradu proteinskih pločica. U slučaju pečenja, gotovo svako brašno se može zamijeniti jednom trećinom proteina u prahu (npr. biskvit, mafini, linzer tijesto itd.).

Sastojci: 100% protein od konoplje
Podrijetlo: Kina
Prosječna nutritivna vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1520 kJ/362 kcal
Masti: 11,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,1g
Ugljikohidrati: 10g
od kojih šećeri: 5,9g
Proteini: 49g
Sol: 0,1g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativni! Stvarne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Za točne informacije o nutritivnoj vrijednosti, obratite se našim kolegama!
Povezani proizvodi
Slični proizvodi