Protein smeđe riže u prahu 500g
Protein smeđe riže u prahu 500g
6,99

Protein smeđe riže u prahu 500g

Opis i parametri
Sastojci: 100% proteini smeđe riže
Mjesto podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:
Energija: 360 kcal (1506 kJ)
Masti: 2g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,7g
Ugljikohidrati: 3,9g
od kojih šećeri: 0,3g
Proteini: 85g
Sol: 0g

Protein smeđe riže potpuno je prirodni proteini biljnog podrijetla. Zbog izuzetno visokog sadržaja proteina (85%), aminokiselinskog sastava i lako probavljivosti, savršena je zamjena za proteine životinjskog podrijetla. Preporučuje se veganima, osbama sa zdravim načinom života i tjelesnim aktivnostima za nadoknađivanje povećane potrebe za proteinima. Bez glutena, soje, mliječnih proizvoda i svih vrsta životinjskih sastojaka!

6,99
Nagradni kupon: 0,14 €
Detalji

Protein smeđe riže najpopularniji je izvor biljnih proteina, jer u izuzetno visokom udjelu sadrži proteine, i to u jednom od najboljih aminokiselinskih sastava. Također je lako probavljiv i ne izaziva nikakve alergijske reakcije, pa ga mogu konzumirati osobe preosjetljive na gluten, laktozu i mliječne bjelančevine te alergični na soju i jaja. Brojne studije već su pokazale da za pokrivanje povećanog unos proteina potrebnog sportašima upotreba proteina biljnog podrijetla, uključujući protein smeđe riže, u potpunosti može zamjeniti proteine životinjskog podrijetla, uz to proteini biljnog podrijetla su lakše probavljivi. Osim toga, pravilan unos bjelančevina izuzetno je važan za one koji su na vegetarijanskoj i veganskoj prehrani, za što je na primjer protein smeđe riže izvrstan izbor.Proteini smeđe riže odvajaju se od škroba u riži mljevenjem zrna riže, a zatim posebnim enzimskim tretmanom.Felhasználási javaslat

Protein smeđe riže ima pomalo slatkast, zemljani okus. Praškaste je teksture, iako je pomalo zrnastiji od ostalih biljnih bjelančevina. Može se konzumirati umiješan u smoothie, kašu ili shake za doručak. Uz to, puno se jela mogu obogatiti proteinom smeđe riže, na pr. možemo napraviti proteinske palačinke, vafle, umiješati ga u variva, a isvrstan je sastojak i domaćih proteinskih pločica. U slučaju pečenja, gotovo svako brašno može se zamijeniti s proteinom u prahu, u količini od jedne trećine (npr. spužvasti kolači, kolači, muffin, linzer itd.).

Povezani proizvodi
Slični proizvodi