Kara Kokosova krema UHT 200ml
Kara Kokosova krema UHT 200ml
1,10

Kara Kokosova krema UHT 200ml

Opis i parametri
Neto volumen: 200 ml

Sastojci: 99,9% prirodna kokosova krema, stabilizatori (ksantan guma E415, guar guma E412, karagenan E407)
Mjesto podrijetla: Indonezija
Čuvati na hladnom i suhom mjestu! Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana!
Prije konzumacije dobro promućkajte!
Upotrijebiti do datuma naznačenog na kutiji.


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 ml proizvoda:

Energija: 1033 kJ / 247 kcal
Masti: 25,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 22,9 g
Ugljikohidrati: 1,7 g
- od kojih šećeri: 1,7 g
Proteini: 2,3 g
Sol: 31,8 mg


Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!

Kara kokosova krema izrađena je 99,9 postotno od kokosa! Bez laktoze, bez glutena, bez soje, bez dodanih šećera, aroma, konzervansa i boja, može se jesti u veganskom i paleo načinu života. Zahvaljujući ugodnom okusu i svilenkasto kremastoj teksturi, savršen je dodatak mnogim jelima. Od njega lako možemo napraviti pjenu, a možemo je i konzumirati kao kokosovo mlijeko u razrijeđenom obliku!

1,10
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Opis

Izvrsna kvaliteta Kara kokosovih proizvoda leži u svježini i visokoj razini proizvodne tehnologije. Kokosove orahe s održivih izvora koji su ubrani prije samo nekoliko sati obrade UHT tehnologijom kako bi se produžio njihov rok trajanja. Karaova proizvodna postrojenja udovoljavaju više međunarodnih akreditacija (FSSC 22000 - Food Safty System Certificatin, Halal, Koser, SA - Social Accountability 8000), čime se osigurava kvaliteta i etični uvjeti u njihovim pogonima.

Kara UHT kokosov krema sadrži 99,9% kokosove kreme. Bez glutena, laktoze i soje, te ne sadrži dodani šećer i aditive. Masnija je od prosječne kokosove kreme, pa ima mnoge prednosti u odnosu na nju, poput izraženijeg okusa, lakšeg stvaranja pjene i mogućnosti pripreme veće količine kokosovog mlijeka.

Bez laktoze & Bez glutena & Bez kolesterola

Bez transmasnih kiselina

Ne sadrži dodani šećer

Bez konzervansa, aroma i bojila

Veganski proizvod

Preporuka za upotrebu kokosove kreme:

Kokosovom kremom u potpunosti možemo zamijeniti upotrebu vrhnja, što nam omogućuje da na 100% biljni način učinimo piree, kreme, umake, variva, voćne napitke i shakeove još kremastijima. Iz kokosove kreme možemo umutiti savršenu pjenu, stoga je hrabro koristite za pripremu desertima (kolači, kreme za čaše itd.), ali i kao neizostavni dodatak vrućim kakaovima i kavama! Razrijeđenom vodom možemo pripremiti kokosovo mlijeko.

Neto volumen: 200 ml

Sastojci: 99,9% prirodne kokosove kreme, stabilizatori (ksantan guma E415, guar guma E412, karragen E407)

Podrijetlo: Indonezija

Čuvati na suhom i hladnom mjestu! Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 3 dana! Promućkati prije konzumacije! Rok trajanja označen na ambalaži.

Prosječna nutritivna vrijednost na 100 ml proizvoda:

Energija: 1033 kJ / 247 kcal
Masti: 25,6 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 22,9 g
Ugljikohidrati: 1,7 g
- od kojih šećeri: 1,7 g
Bjelančevine: 2,3 g
Sol: 31,8 mg

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne nutritivne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se informirate o trenutnim nutritivnim vrijednostima kod naših kolega!
Slični proizvodi