Paleo Krem juha od gljive 3*12,4 g
Paleo Krem juha od gljive 3*12,4 g
1,28

Paleo Krem juha od gljive 3*12,4 g

Opis i parametri
Neto težina: 3*12,4 g

1 pakiranje sadrži 3 vrećice juhe! Sadržaj 1 vrećice dovoljan je za pripremu 1 porcije.

Sastojci: škrob od tapioke, gljiva u prahu, sol, začini (češnjak u prahu, peršin, papar), regulator kiselosti: limunska kiselina

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g/ 100 ml proizvoda:

- Energija: 272 kJ / 65 kcal
- Masti: 0,4 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,4 g
- Ugljikohidrati: 3,8 g
- od kojih šećeri: 0,8 g
- Proteini: 0,87 g
- Vlakna: 0,4 g
- Sol: 0,3 g

Čuvati na suhom, hladnom mjestu!
Paleo Krem juha od gljive u šalici je, zdrava, hranjiva i zagrijavajuća delicija, koja se može pripremiti za nekoliko minuta. Zahvaljujući svojim sastojcima, može se ugraditi u bilo koju prehranu, jer je paleolit, bez glutena, bez mlijeka, bez jaja i soje. Ne sadrži umjetne pojačivače okusa, boje i konzervanse!
1,28
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji

Opis



Paleo Krem juha od gljive u šalici član je samorazvijene linije proizvoda Instant krem juha u šalici iz tvrtke Balance Food. Naše Instant krem juhe u šalici ne sadrže dodatke za poboljšanje okusa, bojila i konzervanse. Zahvaljujući svojim sastojcima, mogu se uključiti u bilo koju prehranu, jer ne sadrže gluten, soju, mlijeko i derivate mlijeka, jaja i derivate jaja, a sadrže sastojke dopuštene u paleolitnoj prehrani. Njihov aromatičan i pun okus daju sušeni biljni prašci izrađeni nježnom tehnologijom, koji gube manje vrijednosti unutarnjeg sadržaja, okusa i arome nego oni iz tradicionalnog sušenja. Brzo se i jednostavno priprema, tako da možete za nekoliko minuta napraviti ukusnu i hranjivu juhu, bilo kod kuće ili na poslu.



Upute za pripremu



1 vrećica sadrži 1 porciju juhe. Sadržaj vrećice stavite u šalicu i temeljito pomiješajte s 0,5 dl (50 ml) hladne vode. Zatim ulijte 1,5 dl (150 ml) vruće vode i temeljito promiješajte.



Parametri

Slični proizvodi