Prah od ječmene trave 150 g
Prah od ječmene trave 150 g
2,62

Prah od ječmene trave 150 g

Opis i parametri
Neto težina: 150 g
Sastojci: 100 % ječmene trave
Mjesto podrijetla: Kina
Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda
Energija: 1141 kJ / 275 kcal
Masti: 2,3 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,6 g
Ugljikohidrati: 18,1 g
- od kojih šećeri: 1,9 g
Proteini: 19,8 g
-Sol: 1g
Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Ječmena trava sadrži veliku količinu vitamina, minerala, antioksidansa i značajni dio drugih vitalnih tvari potrebnih za tijelo, stoga pomaže našem tijelu u normalnom funkcioniranju.
2,62
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji

Ječmena trava svježi je izdanak sjemenki ječma. Mali mladi izdanci izuzetno su bogati hranjivim sastojcima, a sadrže ih i u lako koristivom obliku za ljudsko tijelo. Uzgoj ječmene trave je bio običaj već u drevnim vremenima, trava se koristila u dezinfekcijske svrhe, za detoksikaciju i osvježavanje krvi.
Sadrži značajnu količinu vitamina, antioksidansa i elemenata u tragovima, pa nam može pomoći u jačanju imunološkog sustava i detoksikaciji tijela, čineći naše tijelo otpornijim na civilizacijske bolesti našeg doba.
Upute za korištenje praha od ječmene travePrah od ječmene trave može se otopiti u vodi (1 čajna žličica praha u oko 2 dl vode), ali se može dodati u smoothieje, kašice, ili žitnim pahuljicama i jogurtu.


Slični proizvodi