Zobene mekinje 500 g
Zobene mekinje 500 g
1,07

Zobene mekinje 500 g

Opis i parametri
Neto težina: 500 g

Sastojci: zobene mekinje

Mjesto podrijetla: EU


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 1430 kJ / 339 kcal
- Masti: 7,7 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,7 g
- Ugljikohidrati: 46 g
- od kojih šećeri: 1,3 g
- Proteini: 18 g
- Vlakna: 27,8 g
- Sol: - g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana zobene mekinje doprinose uravnoteženoj prehrani. Primjenjuju se na razne načine, pa su savršeno rješenje ako želimo dodati malo više vlakana svojoj hrani.
1,07
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji

OpisZobene mekinje dio su mekinja koji se uklanja tijekom prerade zobi, a sadrži bezbroj korisnih tvari. Dijetalna vlakna, minerali i vitamini također se nalaze u značajnim količinama u zobenim mekinjama, što pridonosi zdravoj prehrani. Dijetalna vlakna također brzo daju osjećaj sitosti, što osobama na dijeti također olakšava prehranu. Vlakna imaju blagotvoran učinak na crijevni trakt jer su izvrsna sredstva za detoksikaciju.Upute za korištenje zobenih mekinjaZobene mekinje možemo umiješati u žitne pahuljice, domaću granolu, od njih možemo napraviti kašu. Možemo s njima obogatiti muffine, keksove, tijesto peciva i kruha. Možemo ih miješati u punjenja, okruglice ili smjesu za pohanje.Balance Food Zobene mekinje 500 g cijena: [PRICE]

:
Slični proizvodi