Ljuske sjemenki indijskog trputca 100 g
Ljuske sjemenki indijskog trputca 100 g
1,80

Ljuske sjemenki indijskog trputca 100 g

Opis i parametri
Neto težina: 100 g

Sastojci: Ljuske sjemenki indijskog trputca (Psyllium Husk)

Mjesto podrijetla: Indija


Prosječna hranjiva vrijednost u 100 g proizvoda:

- Energija: 812 kJ / 201 kcal
- Masti: 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
- Ugljikohidrati: 3,6 g
- od kojih šećeri: 0 g
- Proteini: 3 g
- Vlakna: 82 g
- Sol: 0,11 g

Podaci o prehrambenim vrijednostima su samo informativni! Stvarne prehrambene vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo raspitajte se o stvarnim hranjivim vrijednostima kod naših kolega!
Ljuske sjemenki indijskog trputca (Psyllium Husk) je hrana izuzetno bogata vlaknima, stoga ima visoku sposobnost vezanja vode. Može se koristiti za poboljšanje teksture raznih tijesta, za zgušnjavanje i želiranje. Koristeći ga kao dodatak prehrani, potiče normalno funkcioniranje probavnog sustava.
1,80
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji

OpisLjuska sjemenki indijskog trpuca je tanka vanjska ljuska sjemena biljke trpuca. To je biljka porijeklom iz Indije i Irana. I sjeme i ljuska biljke imaju izvrsne vrijednosti unutarnjeg sadržaja, koje se također koriste u ljekovite svrhe, odnosno pružaju veliku pomoć u dijetama. Njezina sposobnost vezanja vode također je od velike pomoći tijekom prehrane bez glutena, jer nam pomaže u formiranju bolje tekstrure tijesta Vegani njezinim korištenjem mogu zamijeniti želatinu životinjskog podrijetla.Upute za korištenjeMože se koristiti za obogaćivanje sadržaja vlakana u kruhu, pecivima i ostalim slatkim i slanim tijestima te za poboljšanje teksture tijesta bez glutena. Možemo ga umiješati u žitne pahuljice, domaćie energetske pločice i jogurt. Može se koristiti za zgušnjavanje i želiranje prilikom izrade krema, pudinga i gelova. Budući da je sposoban na vezivanje i u hladnom stanju, možemo od nje napraviti gel od svježeg voća bez kuhanja. Može se koristiti i samostalno, u ljekovite svrhe: ujutro i navečer, pola sata prije obroka, popijte količinu od 1 žlice sa čajem, vodom ili sokom. Nastavite to svakodnevno tijekom 1-2 tjedna, i strogo pripazite da dnevni unos tekućine bude najmanje 2l.Balance Food Ljuske sjemenki indijskog trputca 100 g cijena: [PRICE]

Slični proizvodi